Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk erkent eindelijk het vaccin dat in Afrika wordt gebruikt

Indiase autoriteiten kunnen de overwinning claimen met goedkeuring van de Frankrijk van het vaccin koffieschildEen kopie van het vaccinAstraZeneca Het wordt op zijn grondgebied gemaakt en in veel Afrikaanse landen gebruikt. De koffieschild Het is al erkend door Frankrijk in “Gezondheidsvergunning”. Het effect van het leren kennen van dit vaccin zal dus de reisprocedures verminderen voor veel Afrikanen en Indiërs die dit vaccin al hebben gekregen.

Het product wordt veel gebruikt in Nigeria

In plaats van meerdere tests te ondergaan, kunnen ze nu profiteren van dezelfde rechten die worden toegekend aan mensen die al erkende vaccins hebben gekregen in Europa, Nee Pfizer En de modern. Naast de Indiase bewoners die gebruik maken van koffieschildHet product wordt ook veel gebruikt in Nigeria En in de Democratische Republiek Congo (Democratische Republiek Congo) en meer in het algemeen in de rest van Afrika als onderdeel van het Covax-programma. Deze laatste zal niet langer verplicht zijn om exit- of arrivaltests op Franse bodem te doorstaan. Ook hoeven ze niet meer in quarantaine.

Weer een overwinning voor India

Merk op dat met deze toestemming de Frankrijk U bent zojuist op de lijst van andere Europese landen gekomen die dat hebben geaccepteerd koffieschild Het is opgenomen in hun vaccinatiekaart. Deze in het bijzonder: Holland, De Zwitsers, naarOostenrijk en deDuitsland. Het is ook weer een overwinning voordauwOmdat het product door meer dan de helft van de Europese landen is goedgekeurd. Om te registreren, het vaccin koffieschild Het is eigenlijk hetzelfde productAstraZeneca, wordt nog steeds niet erkend door de Europese Unie, omdat het opvallend verspreid is buiten de regio.

READ  De zakelijke behoeften zijn nog steeds erg hoog