Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alleen grote winkelcentra worden getroffen door de gezondheidsverklaring die is aangekondigd door Bruno Le Maire

“Zakenleiders hebben zorgen, ik zou ze geruststellen: we zullen begrip tonen. Dus we suggereren dat alleen de grootste winkelcentra, met een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, zich zorgen maken”zei minister.

“Professionele consensus is zo ver binnen bereik”Don is.

Maandag, een week na de aankondiging van Emmanuel Macron, zou een wetsvoorstel in het kabinet moeten worden aangenomen.

Op deze hoge drempel van 20.000 vierkante meter kon het vak dagenlang rekenen. Het is dezelfde keuze als in februari, toen de regering non-food winkelcentra sloot van meer dan 20.000 vierkante meter, of ongeveer 400 centra in Frankrijk, een limiet die de volgende maand werd verlaagd tot 10.000 vierkante meter in risicogebieden.

De winkelcentra hebben de hele week met de regering overlegd over manieren om de gezondheidsvergunning toe te passen, met name waar deze zal worden gecontroleerd.

“Hoe controleer je, in de winkels? A priori bij de ingang van het centrum, nogmaals voor de nadruk, a priori morgen”Jack Kressel, van het Trade and Distribution Consortium, zei donderdag in BFM Business.

“De gezondheidskaart mag geen invloed hebben op de omzet van de respectievelijke sectoren, die we ook de hele zomer blijven steunen dankzij het Solidariteitsfonds. Het indienen van de QR-code duurt slechts enkele seconden en dit behoudt de risico’s van besmetting”Volg Bruno Le Maire bij JDD.

Wat de boetes betreft, “Het zou oneerlijk zijn als degenen die de regels respecteren en wiens gezondheidspaspoort bij de ingang van hun instelling wordt gecontroleerd, worden gestraft door degenen die deze regels niet respecteren.”, bevestigd.

READ  De brutale ontmoeting van zeereuzen

“De sancties moeten afschrikkend zijn, ze mogen niet overdreven zijn. Het is aan de parlementariërs om te debatteren op basis van het regeringsvoorstel en het wetsvoorstel dat morgen in de ministerraad wordt gepresenteerd. We hebben het altijd heel duidelijk gemaakt dat wie zich niet aan de regels houdt, niet meer in aanmerking komt voor het solidariteitsfonds”aldus de minister van Economische Zaken.

De gezondheidsvergunning wordt ook uitgebreid tot met name treinen, bars en restaurants.