Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ford introduceert een parfumgeur van benzine!

Ford introduceert een parfumgeur van benzine!

Dit is geen 1 april of info van Gouravey: Ford bedacht een geur voor elektrische bestuurders die de goede oude tijd zouden missen toen hun auto’s naar benzine rook!

Ford is zich er terdege van bewust dat veel automobilisten de geur van brandende kauwgom en benzine waarderen. In een onderzoek dat werd uitgevoerd in opdracht van de Amerikaanse fabrikant, zei een op de vijf bestuurders dat ze het gebrek aan brandstofgeur het meest missen bij het besturen van een elektrische auto. 70% van hen mist deze geur weliswaar in mindere mate, maar toch.

Een geur die automobilisten verleidt om naar benzine te snakken

Ford is van mening dat dit gebrek aan benzinegeur in elektrische voertuigen de acceptatie ervan in de weg staat. Daarom bedacht het bedrijf Mach-Eau, een geur ontwikkeld door Olfiction. Het is ontworpen om de geur van benzine op te roepen, hoewel de geur niet per se naar petroleum ruikt.

Deze nieuwe geur is ontwikkeld om automobilisten te helpen” Betreed de toekomst van auto’s dankzij hun reukvermogen legt Ford uit. ” In plaats van alleen de essentie te ruiken, is Mach-Eau ontworpen om de neus van de drager te plezieren, een luxe geur die rokerige akkoorden, rubberachtige kanten en zelfs een “dierlijk” element combineert. “,” voegt de fabrikant toe.

Het is ook het recht van Ford om een ​​knipoog te maken naar het erfgoed van het merk Mustang, waaronder: De volledig elektrische Mach-E is de waardige erfgenaam. De Amerikaanse groep is onlangs ook op de pick-upmarkt gelanceerd met: Indrukwekkende F-150 Lightning Die zal concurreren met Cybertruck Tesla.

READ  In Marrakech toont Afrika zijn ambities op de wereldwijde tech-scene