Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frank Hayes (Lenscoach): “We moeten ons zorgen maken”

Frank Hayes (Lenscoach): “We moeten ons zorgen maken”

Frank Hayes (Lense-coach, 3-0 verliezer van Monaco) “Het is een wanhopig team, een team dat niet sterk genoeg aan de wedstrijd begon, niet alleen verdedigend. Tegen Monaco, dat veel vertrouwen heeft en superieur was in impact, ben je voor niets veilig, vooral niet als het om spelhervattingen gaat.” We moeten ons zorgen maken in deze omstandigheden. […] Met tien doelpunten in vier wedstrijden kan ik niet zeggen dat ik me geen zorgen maak, anders zou ik niet in de fout gaan.

“Als de spelers wachten op Fofana en Obanda tegen Metz, Ze kunnen lang wachten.”

Wij zullen benadrukken dat het hem aan toewijding ontbreekt. Er was verlegenheid. Wij kunnen dat ter discussie stellen. Maar we moeten hervatten waar we goed in zijn. Spelen met een minder open blok betekent niet dat je minder agressief bent. […] Nu het steeds moeilijker wordt, moeten we de krachten bundelen en meer doen. Wat er ook gebeurt, we mogen er uiteindelijk geen spijt van krijgen. Wij betreuren echter de uitkomst. Als de spelers wachten Favoriet Fofana W Favoriet Upenda wees erbij tegen Metz (17 september, dag 5), Ze kunnen lang wachten. Ze zijn niet meer bij de club. Het is een ander verhaal om te schrijven, ook al had het een moeilijk begin. »

READ  Tudor kondigt de aanwezigheid van Alexis Sanchez aan tegen Brest en vestigt het record op zijn baan voor Payet!