Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

François Fillon werd al snel lid van de raad van bestuur van een staatsoliemaatschappij

Volgens een officieel document dat wordt gecontroleerd door “Le Monde”, wordt de kandidatuur van de voormalige presidentskandidaat voor lidmaatschap van de raad van bestuur van het bedrijf Zarobizhneft voorgesteld door de Russische premier. De rest zou slechts een formaliteit moeten zijn.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

François Fillon nadert de Russische macht. De Russische premier Mikhail Mishustin heeft vrijdag de benoeming voorgesteld van de voormalige Franse premier voor lidmaatschap van de raad van bestuur van Zaroubejneft, een beursgenoteerd bedrijf in de oliesector, volgens een openbaar document dat is geraadpleegd door de Russische premier Mikhail Mishustin. de wereld. Volgens de krant moet dit verzoek nu worden goedgekeurd door het bedrijf, wat een formaliteit is omdat deze moet voldoen aan het regeringsbesluit.

voeten “Hoofd van Abteras”, zijn adviesbureau opgericht in 2017, zal in deze Raad van Bestuur worden vertegenwoordigd door François Fillon, “Russische Federatie”. volgens de wereldZaroubejneft, geen groot bedrijf in de petroleumsector, is vooral actief in de exploitatie van zwart goud in Algerije, Vietnam, Libië, Syrië en Cuba.

Hoe verklaren we deze mogelijke datum? Tijdens zijn verliezende presidentiële campagne in 2017 pleitte de Republikeinse kandidaat voor toenadering tot Moskou en beloofde hij de sancties die Rusland waren opgelegd wegens de invasie van de Krim in 2014 op te heffen. Sancties opgelegd door de huidige zakenman onlangs geregeerd ‘Stom en illegaal’ Op een economisch forum in St. Petersburg.