Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FOTO’S – Willem-Alexander en Maxima der Nederlanden: Koninklijk paar verenigd voor sombere ceremonie

FOTO’S – Willem-Alexander en Maxima der Nederlanden: Koninklijk paar verenigd voor sombere ceremonie

De emoties liepen hoog op op de Dam in Amsterdam toen koning Willem-Alexander en koningin Máxima zaterdag 4 mei een krans legden bij het rijksmonument. Er waren ook veel ministers aanwezig. In heel Nederland werd een stilte van twee minuten in acht genomen. Duizenden mensen brachten op de plek hulde aan de Nederlandse burgers en soldaten die sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog in gevechtssituaties zijn omgekomen, zoals elk jaar, aldus de site. Koninklijke verhalen. Nu iedereen aan de huidige conflicten in Oekraïne en het Midden-Oosten denkt, zijn dit soort gebeurtenissen zeer ontroerend.

Ondanks deze sombere sfeer leek het koninklijk paar verenigd, zeer zelfgenoegzaam en soms glimlachend, zodra de kransen waren gelegd en het eerbetoon voorbij was. Maar de herdenkingen hielden niet op. Aanstaande zondag 5 mei zou Koning Willem-Alexander een concert bijwonen. Prinses Margrid, haar echtgenoot Peter van Vollenhoven en een van hun zonen, prins Peter-Christian van Oranje-Nassau, namen op hun beurt deel aan een herdenkingsdienst op de militaire begraafplaats Krebbeberg in Rennen.

Foto’s – Willem-Alexander en Maxima van Nederland verenigen zich op Nationale Herdenkingsdag 2024

Willem-Alexander en Maxima Love uit Nederland: deze meest spraakmakende reizen

Een paar dagen geleden werd er om een ​​heel andere reden over het Nederlandse koningspaar gesproken: een reis naar Italië. Een reis die andere vakanties omvat die sinds het begin van het jaar zijn gemaakt. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima van Nederland brachten een week door met skiën in Lech, Oostenrijk, voordat ze de paasvakantie doorbrachten in Griekenland. Er ontstond een controverse over een eerdere reis naar Griekenland in oktober 2020. Ze vertrokken toen de grenzen theoretisch gesloten waren vanwege Covid. Ze haastten zich terug naar Nederland en boden hun excuses aan.

READ  Google Workspace Nederland onderhandelt opnieuw over naleving van de AVG

Artikel geschreven in samenwerking met 6Medias

Fotocredit: Backgrid USA / Bestimage