Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto – Met haar levendige uiterlijk blijft Koningin Máxima der Nederlanden niet onopgemerkt

Foto – Met haar levendige uiterlijk blijft Koningin Máxima der Nederlanden niet onopgemerkt

Máxima der Nederlanden en haar echtgenoot koning Willem-Alexander zijn op een vierdaags officieel bezoek aan de Verenigde Staten. Het is in Atlanta, Georgia dat het koninklijk paar op maandag 9 juni hun koffers afleverde voordat ze de volgende dag naar Savannah vertrokken en vervolgens naar Albany, de staat New York. De “Big Apple” was hun laatste stop. Voordat ze in 2022 door de burgemeester van New York, Eric Adams, werden aangesteld, poseerde het paar in een ansichtkaart op een promenade in Brooklyn Heights, met de skyline op de achtergrond.

Voor dit interview eerde Koningin Máxima der Nederlanden de stad die nooit slaapt door de Venezolaanse ontwerpster Carolina Herrera te kleden, die haar huis in 1981 oprichtte. Brengt het kleurblok tot leven. De creatie kwam uit in levendige kleuren die botsten met roze, rood en geel. Net genoeg om te pronken met een verfijnd en levendig silhouet. De moeder van prinsessen Katharina-Amalia, Alexia en Ariane maakte haar look compleet met een karmozijnrode Maison Valentino-clutch in vermiljoen lakleer en Miu Miu-platformpumps, twee accessoires die ze al droeg. Een schril contrast met de smetteloze look die de koningin droeg op een klassieke zomerfoto die op 7 juni werd vrijgegeven.

© Backgrid VS / Bestimage

Waarom draagt ​​Koningin Máxima felle kleuren?

Felgroen, elektrisch blauw, fuchsiaroze, Koningin Máxima draagt ​​als geen ander het spectrum van de regenboog. Maxima-stijl? Felle kleuren, op elkaar afgestemde accessoires en creaties zijn vaak de handtekening van Natan Couture. Sovereign is niet bang om brutaal te zijn, integendeel, het maakt deel uit van haar handtekening. dichtbij Mail online Sandy Lancaster, styliste van House of Colour, onderzoekt de felle tinten van koningin Máxima. “Het is een verklaring van geloof en kracht, die een teken van elke tint weerspiegelt en vaak een eerbetoon is aan de steden die ze bezoekt of de mensen die ze ontmoet..” en voegde toe: “Koningin Maxima begrijpt de kracht van kleur en kiest zorgvuldig de beste tinten om tijdens evenementen te dragen om haar aanwezigheid en autoriteit te versterken.

READ  Nederland is in de greep van de sterkste zomerstorm ooit gemeten

Fotocredit: Backgrid USA / Bestimage