Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto – Koningin Máxima der Nederlanden is adembenemend: zij omarmt de trendy kleurrijke mix van de zomer

Foto – Koningin Máxima der Nederlanden is adembenemend: zij omarmt de trendy kleurrijke mix van de zomer

Meer recentelijk heeft Maxima uit Nederland dit voorbeeld gevolgd Kleren Goed doordacht, tot grote vreugde van de royalisten. De soeverein werd op maandag 22 april onthuld, nadat ze vorige week tijdens de receptie in een zwoele hemelsblauwe jurk tijdens een staatsdiner ter ere van de Spaanse koning Felipe VI en koningin Letizia met een geheel felrode blik scheen in een zwoele hemelsblauwe jurk. Voor het jaarlijkse Koningsdagconcert in Emmen droeg de vrouw van koning Willem-Alexander een kanariegele trui met ronde hals gecombineerd met een lange zijden rok in hemelsblauw. Lise Huret (@tendancesdemode) is de perfecte kleurencombinatie voor het voorjaar die voor vele gelegenheden gedragen kan worden.

Om haar outfit compleet te maken, koos de moeder van prinsessen Katharina-Amalia, Alexia en Ariane twee lichtblauwe accessoires: een kleine Koppeling Van het merk Bottega Veneta en een paar Gianvito Rossi pumps. Samen met koning Willem-Alexander en prinses Beatrix straalde koningin Máxima in schoonheid.

FOTO’S – Maxima uit Nederland: De evolutie van haar stijl in 25 looks.

Maxima uit Nederland: Fan van vrolijke kleuren

© Backgrid VS / Bestimage

Máxima der Nederlanden blijft een koningin, zij het minder in de schijnwerpers dan haar leeftijdsgenoten mode, WHO Wees trots op je eigen kledingstijl. De 52-jarige fashionista maakt er een gewoonte van om haar originele outfits af te wisselen met bijpassende accessoires. De gedurfde vrouw van koning Willem-Alexander aarzelt niet om de originele kaart te spelen en toont een echte passie voor pittige tonen: cyaanblauw, geel, oranje, rood, oranje…

De afgelopen weken viel de soeverein op in een trendy kleur die roze dit seizoen snel zal onttronen: roze.

READ  Nederland annuleert alle festivals in de regio vanwege de opkomst van de deltavariant

FOTO’S – Maxima uit Nederland: 25 looks die haar stijlevolutie moeten zijn

Fotocredit: Backgrid USA / Bestimage