Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto – Koningin Máxima der Nederlanden: deze modegewoonte deelt ze met Brigitte Macron

Foto – Koningin Máxima der Nederlanden: deze modegewoonte deelt ze met Brigitte Macron

Discreter dan zijn collega’s, Maxima uit Nederland is een koningin met een zeer scherpe stijl. Ze staat bekend om haar elegantie en zet vaak in op kleurrijke jurken en gedurfde patronen. Haar modesignatuur? Voeg een vleugje glamour toe aan haar look met scherpe accessoires, vooral hoeden heeft ze een enorme collectie. Een moderne en chique koningin zoals Rania van Jordanië of Kate Middleton, prinses van Wales. Wat zijn modegewoonten betreft, deelt King een stilistische passie met de vrouw van Willem-Alexander, Brigitte Macron.

Op donderdag 23 februari, tijdens een bezoek aan het Tijdelijk Noodfonds Energie in Den Haag, Katerina-Amalia, de moeder van Alexia en Ariane, verscheen in een beige monochrome look., met een trui met boothals, een broek met wijde pijpen en puntige pumps in dezelfde tint. XXL-oorbellen, een leren clutch en een kamelenjas die ze aan haar arm droeg, completeerden haar elegante outfit… waarmee ze de meest kleurrijke outfit van een recente reis naar de Caraïben herschepte. De favoriete winterschaduw van onze first lady. Ter herinnering: de vrouw van Emmanuel Macron heeft een beige look geketend, haar favoriete kleur dit seizoen. Hij heeft meermaals op deze neutrale toon ingezet: tijdens zijn laatste diplomatieke reis naar de Verenigde Staten, naar de finale van het WK 2022 in Qatar, of naar de slotceremonie van de gele stroken in Lille.

Bezig met laden…

FOTO’S – Brigitte Macron: ontdek haar chicste monochrome look tijdens haar staatsbezoek aan de VS

Maxima uit Nederland: Grote fan van monochrome silhouetten

Maxima uit Nederland, donderdag 23 februari 2023, zet helemaal bruin in. Dana Pers / Bestimage

Hiermee betrad Maxima uit Nederland het veld Een onberispelijke monochrome look, het was niet bij de eerste poging. op 14 februari De koningin zet in op dezelfde kleur Voor haar bezoek aan het Prinses Maxima Kinderoncologisch Centrum in Utrecht. Gekleed in een cape-jas, een lange coltrui-jurk, riem en een paar hoge laarzen, leek haar uiterlijk op dat van Kate Middleton in Luton afgelopen januari.

READ  De langverwachte gratie van de Koning der Nederlanden op slavernij

Twee dagen later, opnieuw, de 51-jarige modieuze A Stralend geel aggregaat uiterlijk, aan de Technische Hogeschool Eindhoven. Net als de Spaanse Letizia, Kate Middleton en Brigitte Macron blijft koningin Máxima op haar plek. Iedereen is in het bruin gekleed en bewijst hetZe beheerst de symbolen van de monochromatische trend tot in de perfectie.

Fotocredit: Dana Press / Bestimage