Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Forza Horizon 5: Online problemen en bugs opgelost door Playground Games | Xbox One

Uitgebracht op 9 november Forza Horizon 5 Tegenwoordig heeft het nog steeds veel bugs en verbindingsproblemen om het online te zetten. Drie weken na release moesten we wachten Ranting-speler Don Joewon Song Voor de studio om eindelijk te communiceren over haar plannen.

Forza Horizon 5 online modus is uitgeschakeld, maar updates komen eraan

Playground Games erkent dat het frustrerend is om Forza Horizon 5 online te spelen, of het nu met vrienden of de bredere gemeenschap is, vanwege “veel problemen met matchmaking, verbinding en konvooien. “We horen je en begrijpen hoe je je voelt, vooral omdat gezelligheid in Forza Horizon zo’n belangrijk aspect van het spel is.”

Dus besloot de studio om zich uit te spreken en te laten zien dat ze zich volledig bewust zijn van de verschillende problemen die momenteel de online game-ervaring teisteren. Dit zijn de belangrijkste problemen waarover de teams hebben gehoord en hoe ze deze goed tellen.

Er is binnenkort een update voor Forza Horizon 5 beschikbaar om een ​​aantal van deze problemen op te lossen, en er zullen er nog meer volgen.

caravans Niets is zo teleurstellend als op roadtrip gaan met je vrienden en ze allemaal zien verdwijnen. We hebben het meegemaakt en het viel niet minder tegen. We werken echter actief aan verbeteringen voor spelers die willekeurig verdwijnen of niet worden getraind op Horizon Life-servers met hun konvooi.

Horizon Arcade – Deze leuke en coöperatieve minigames komen tot leven als je ze met andere spelers uitprobeert. We weten echter dat maar weinigen van jullie het hebben kunnen ervaren zoals verwacht. Het aantal spelers is vaak veel lager dan verwacht in Horizon Arcade-evenementen en we weten dat het niet leuk is. Net als konvooien weten we dat spelers verdwijnen wanneer deze evenementen beginnen. We werken aan oplossingen en verbeteringen om beide problemen op te lossen.

READ  Thomas Pesquet: Wat is het salaris van een Franse astronaut?

verwijderaar – Wat betreft spelers en onzichtbare spelers die elkaar niet kunnen uitdagen door op hun hoorns te rinkelen, we hebben je opmerkingen gezien en hebben beide problemen zelf ondervonden. We hebben enkele problemen geïdentificeerd en werken actief aan een oplossing.

De horizon is open We zijn op de hoogte van een probleem waardoor karavaanleiders zich met elkaar verzoenen. Over het algemeen verbeteren we de matchmaking van Horizon Open om ervoor te zorgen dat jij en je konvooi gemakkelijk andere spelers samen kunnen vinden.

rangschikking – We zijn op de hoogte van bugs die ervoor zorgen dat onjuiste rondetijden worden weergegeven op de leaderboards in Rivals en werken aan een toekomstige update om dit te voorkomen. We weten ook dat sommige spelers spelsnelheidsmodifiers gebruiken om hun zetscores te verhogen en deze waanzinnig hoge scores willen blokkeren en verwijderen. Valsspelen, knoeien met het spel en het gebruik van mazen om een ​​concurrentievoordeel te behalen, vernietigt opzettelijk de ervaring van anderen. Hoewel we niet geloven dat valsspelen ooit zal verdwijnen, zullen we doorgaan met het verbeteren van onze spelsystemen om dit te voorkomen en actie te ondernemen tegen degenen die reclame maken voor en toestaan ​​dat de spelervaring van iedereen op deze manier wordt verstoord.

EventLab – We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om al je voortgang te verliezen tijdens het bouwen van een nieuwe baan, arena of spelmodus in EventLab. Evenzo weten we hoe moeilijk het is om meesterwerken te maken waar velen van jullie in één keer beroemd om zijn. In een toekomstige game-update werken we aan de introductie van de mogelijkheid om EventLab-content na creatie op te slaan en aan te passen. We zijn ook op de hoogte van farms naar XP of credits en andere soorten EventLab-exploits en werken aan systemen om de retentie te verbeteren, zodat deze gebeurtenissen niet worden gerapporteerd.

READ  Cyberpunk 2077: de versie PS5 verschijnt op de PSN met een nieuwe cover | Xbox One

Playground Games nodigt spelers uit om te wachten op de volgende update en specificeert dat 1.000 Forzathon-punten zullen worden aangeboden bij de volgende content-update. Ze zullen worden gebruikt om auto’s, toeters, kleding en andere trucs te krijgen in de Forzathon-winkel.

Forza Horizon 5 gidsen en tips