Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste Google Watch komt volgend jaar uit

Business Insider heeft vernomen dat Google volgend jaar inderdaad haar eerste connected watch zal lanceren, onder eigen merknaam.

3D-weergave van het Google Pixel-horloge

3D-weergave van Google Pixel Watch // Bron: John Prosser en Rendersbyian

Het is al een aantal jaren geleden dat aanhoudende geruchten de start van de Google Pixel Watch aanwakkerden. Het moet gezegd dat als Mountain View de oorsprong van het systeem is Draag besturingssysteemZe heeft er nog geen uitgebracht continu kijken als bouwer. Dit zou naar verluidt al volgend jaar kunnen veranderen geïnteresseerd in handel.

De site heeft al vernomen dat Google in 2022 een lancering zal voorbereiden voor zijn eerste verbonden horloge, tot nu toe bekend als de Pixel Watch, en intern onder de codenaam Rohan. Het apparaat, dat intern Rohan wordt genoemd, zal de nieuwste versie van Google’s monitoringsysteem aan consumenten en partners leveren op basis van documenten die Insider en verschillende huidige en voormalige werknemers hebben gezien., Indische Zakelijke Insider.

De Amerikaanse site kreeg ook wat informatie over het ontwerp van het eerste digitale merk van Google: “In tegenstelling tot de Apple Watch is de Google-smartwatch rond en heeft hij geen fysieke randen op basis van technische weergaven die Insider en medewerkers hebben gezien. Net als een Apple-apparaat meet het gezondheids- en activiteitsgegevens.”. Onder deze verschillende gezondheidsmaatregelen kunnen we duidelijk een Hartritmemonitor, maar ook om het aantal stappen gedurende de dag te tellen. Zoals bij de meeste Wear OS-horloges, moet de Google Pixel Watch ook dagelijks worden opgeladen, wat op dit moment nog bijzonder traag is.

Een horloge gelanceerd onder het merk Google, niet Fitbit

Als Google lang heeft gewacht voordat het zijn verbonden horloge uitbracht, kunnen we denken dat het bedrijf heeft gewacht Koop een Fitbit ervoor te zorgen. Het lijkt erop dat dit uiteindelijk niet het geval is en dat de Pixel Watch niet is gelanceerd door het merk connected horloges en armbanden, dat Google begin dit jaar kocht. Fitbit Ben je van plan horloges onder Wear OS uit te brengen, maar wordt de Pixel Watch een Google Watch, geen Fitbit.

READ  Een mysterieuze "kubus" op de maan verbijstert ruimteliefhebbers

Op dit moment weten we nog niet wanneer Google van plan is zijn connected watch te introduceren. Het lijkt erop dat er twee vensters worden geopend volgens de vorige presentaties van de producten van het bedrijf. Zo kunnen we de Pixel Watch ontdekken ter gelegenheid van de Google I/O-conferentie, aanstaande mei of begin september, tijdens de traditionele Made by Google-conferentie.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.