Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Android 12 met One UI 4.0 is beschikbaar in bèta

Samsung heeft het bètatestprogramma One UI 4.0 (Android 12) gelanceerd op nieuwe smartphones. We leggen uit hoe je deze grinder installeert!

Samsung Galaxy S10 en Note 10: Android 12 met One UI 4.0 is in bèta

Samsung Publiceer één gebruikersinterface 4.0 (Android 12) op de Samsung Galaxy S21. We waren in staat om Download deze nieuwe versie van de Samsung-interface. Nu is het uw beurt Galaxy S10 En Opmerking 10 Om te profiteren van de proefversie.

U kunt deze bètaversie testen, waarbij u zich uiteraard realiseert dat u bugs en andere problemen kunt tegenkomen.

Een bètaprogramma waaraan u kunt deelnemen

Voordat je de Samsung-app start om deel te nemen aan het bètaprogramma, moet je zeker een back-up van je gegevens maken. Hoewel dit bij stabiele updates van het besturingssysteem niet belangrijk is, is gegevensverlies bij bètaversies nog steeds mogelijk.

Nadat de back-up is voltooid, kunt u de app “Samsung Members” downloaden. De applicatie kan worden gedownload van de Google Play Store, de enige vereiste is een Samsung-account. Je vindt dan een knop in de app om deel te nemen aan het bètaprogramma.

Samsung-leden

Samsung-leden

Ter herinnering: de volgende batch Samsung-apparaten die Samsung One UI 4.0 zullen ontvangen, zijn als volgt:

Op deze smartphones wordt tussen december 2021 en januari 2022 één UI 4.0 verwacht.

In Zuid-Korea heeft Samsung heel vroeg zijn updateschema voor One UI 4 (Android 12) bekendgemaakt. Een kans om te zien welke smartphones en tablets worden beïnvloed door implementaties.
Lees verder


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.

READ  Voor het eerst is een zwart gat direct in een jonge sterrenhoop gedetecteerd