Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Titanfall zal binnenkort een verre herinnering zijn…

Respawn heeft een moeilijke beslissing genomen over Titanfall, wat indruist tegen waar fans om hebben gevraagd.

Respawn heeft heel droevig nieuws voor alle fans van val van titaan. Het spel, dat populair is sinds de lancering in 2014, neemt afscheid van een groot deel van de spelers. In feite heeft de studio op Twitter aangekondigd dat de game zojuist uit de digitale verkoop is gehaald, en dat is permanent. Het is een enorme klap voor spelers die het als het begin van het einde voor de titel zien.

De studio legt in haar bericht uit dat het universum val van titaan Je blijft leven, maar niet door het originele spel dat zijn deuren sluit voor nieuwe spelers: ” Wees gerust, Titanfall vormt de kern van Respawn’s DNA en dit geweldige universum zal blijven bestaan. Vandaag in Titanfall 2, Apex Legends en in de toekomst Daarnaast legt Respawn uit:

“We hebben de beslissing genomen om de nieuwe verkoop van de originele Titanfall vanaf vandaag stop te zetten en zullen de game op 1 maart 2022 uit abonnementsdiensten verwijderen. We zullen de servers echter online houden voor fans die blijven spelen en voor degenen die eigenaar zijn van de spel en willen deelnemen aan een spel.”

Net als sommige van de games die eraan voorafgingen, val van titaan Daarom begint zijn helse afdaling volledig te verdwijnen. Als de servers open blijven voor degenen die de game al hebben gekocht, blijft deze benadering anekdotisch omdat de studio op elk moment kan besluiten om haar beslissing terug te draaien als de winstgevendheid niet op schema ligt in termen van het aantal spelers in vergelijking met de financiële middelen die zijn besteed aan het spel levend houden, ongeacht .

READ  Het Amerikaanse laboratorium beweert een "historische doorbraak" te hebben gemaakt in kernfusie

Een controversiële beslissing voor enkele maanden

Bovendien helpt dat niet bij de controverse die de titel al enkele maanden plaagt, wat een speciaal geschenk was van vervelende fans van val van titaan. In feite, hoewel het nog steeds te koop was, gaf Respawn niet zoveel meer om het spel dat het voor een zeer lange tijd onspeelbaar werd. Deze zet zorgt er dus voor dat de studio de woede niet kan verdragen van degenen die de game nu zullen kopen, maar het lost nog steeds niet het probleem van bestaande spelers op.

Geen updates meer, serverstoringen, val van titaan Ze heeft alle moeilijkheden doorstaan. Een paar maanden geleden wilden sommige spelers hun ongenoegen tonen door te protesteren tegen de stopzetting van val van titaan. Daarom zijn ze geslaagd Piraten Apex Legends, een Battle Royale van Respawn, die verondersteld wordt hetzelfde universum aan te nemen als de FPS. Het eerste proces dat uiteindelijk tot de huidige situatie heeft geleid.