Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lijst met smartphones die ermee worden uitgerust

Meerdere fabrikanten hebben al aangekondigd van plan te zijn een smartphone met de premium chip uit te brengen.

Een weergave van een smartphone met Snapdragon 8 Gen 1-processor.

Vertegenwoordiging van een smartphone met een Snapdragon 8 Gen 1-processor. // Bron: Qualcomm

Qualcomm heeft de volgende generatie van zijn geavanceerde SoC aangekondigd, de Leeuwebek 8 eerste generatie. De Leeuwebek 888 Het heeft in 2021 bijna elke premium smartphone uitgerust, dus 2022 zal naar verwachting ongeveer hetzelfde pad volgen, hoewel MediaTek spieren heeft getrokken met Afmetingen 9000 Veel belovend.

Lijst met smartphones onder Snapdragon 8 Gen 1

Sommige merken hebben al bevestigd dat ze hun volgende premium-apparaten zullen uitrusten met Snapdragon 8 Gen 1. Dit is welke dat is.

Xiaomi 12

Xiaomi heeft bevestigd dat zijn volgende vlaggenschip is Xiaomi 12 wordt uitgerust met Snapdragon 8 Gen 1-processor. Volgens verschillende compatibele geruchten is de kans groot dat het in december wordt onthuld, waardoor het een van de eerste apparaten is die wordt geïntegreerd.

Motorola Edge X30

Motorola zou Xiaomi als de eerste Snapdragon 8 Gen 1-processor-smartphone kunnen vervangen door de volgende Edge-serie. Chicago bedrijf heeft gepubliceerd Een teaser op Weibo kondigt de aankondiging aan van de Motorola Edge X30 op 9 december.

Realme GT Pro 2

De verrassing van de kleine chef. echte ik Adverteer zeer binnenkort Marketing A Realme GT Pro 2Aangedreven door de eerste generatie Snapdragon 8-processor Realme GT. Het zal waarschijnlijk een 120 Hz Oled FHD + -scherm hebben, 125 W snel opladen en zal waarschijnlijk werken onder Realme UI 3.0, de op het merk gebaseerde interface. Android 12.

Oppo Find X4 Pro

De nieuwste fabrikant om mee te dansen is Oppo with Zoek naar de X4 Pro. We weten nog niet veel over dit toestel, behalve dat de lanceringsperiode gepland staat voor het eerste kwartaal van 2022. Voor de goede orde, de Find X3 Pro werd aangekondigd op 11 maart 2021.

READ  Zakken van leven in de atmosfeer van Venus?

En ook…

Tijdens de Snapdragon Tech Summit maakten verschillende merken bekend een smartphone te lanceren met de premium SoC. Deze toestellen zijn onder meer OnePlus, Redmi, Vivo, Nubia, Sony en ZTE.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.