Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fortnite gaat naar de NBA-modus!  |  NBA

Fortnite gaat naar de NBA-modus! | NBA

Fans van de NBA en de succesvolle “Fortnite” zullen in de wolken zijn. Om de start van het “naseizoen” te vieren, heeft de North American League verder geïnnoveerd in zijn ontwikkeling door “Fortnite” te investeren in een crossover-game die vanaf vandaag beschikbaar is. Hierdoor kun je jezelf uitrusten met een arsenaal aan outfits die de 30 franchises benadrukken vanaf 22 mei, de datum waarop de play-offs beginnen.

Ontdek ook het “Shooting the basket” -pakket voor de uitdrukking “Gerolde bal” en het achterste accessoire “Portable basket”, met het embleem van 30 teams. Donovan Mitchell en Tra Young, een grote Fortnite-fan die ook voor Locker Packs in de Object Store hebben gekozen, werkten ook met hen samen.

De garderobe van Donovan Mitchell bevat een “Shark Pyjama” -kostuum, een “Dorsal Squale” -rugzakbevestiging, een “Radical Splitter” -bijl, “Dynamic Fire” en “Fire Staff” -leer. Trae Young’s garderobe bevat een “Scarlet Patroness” -kostuum, een “Golden Spade” -bijl, “Happiness Stars” en “Balloon Pro” -leer.

Ook vanaf zaterdag biedt Crossover een vijfdaagse competitie aan met de 30 NBA-teams: Team Fights.

Je kunt eigenlijk verwijzen naar de officiële “Fortnite x NBA Team Battle” -pagina die plaatsvindt van 19-23 mei om een ​​team te registreren of te ondersteunen. Volgende week gaat de NBA naar Creative Mode

READ  We hebben grip gekregen op de meest indrukwekkende opvouwbare smartphone van 2023