Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Last of Us deel 2 gecorrigeerd op 60 fps op PS5

Dit is inderdaad een optimale correctie in de modus voor achterwaartse compatibiliteit en niet een nieuw origineel dat specifiek is ontwikkeld voor de nieuwe Sony-console, maar het laat niettemin toe dat de aanvankelijk door de ontwikkelaars geplande 30 fps-limiet wordt overschreden. Voor de meer nieuwsgierige mensen heeft Digital Foundry de mogelijkheid gehad om precies dat te doen Analyseer het vooruitgaan.

Zodra je Correction 1.08 voor The Last of Us Part II op de PS5 hebt geïnstalleerd, vind je een optie in het display waarmee je de doelframesnelheid kunt instellen op 30 of 60 fps. Hiermee kun je de gewenste framesnelheid kiezen, als aanvulling op andere verbeteringen die zijn aangebracht door achterwaartse compatibiliteit voor PS4-games op PS5, zoals betere resoluties, snellere laadtijden en meer.“We kunnen verder lezen PlayStation-blog.

Deze correctie is dus de vrucht van Naughty Dog’s eerste werk met PS5-mogelijkheden, maar de studio in Californië telt natuurlijk veel andere dingen, waaronder remakes. De laatste van ons En een multiplayer-game gebaseerd op dezelfde franchise, hoewel dit allemaal niet volledig officieel is, laten we niet vergeten.

  • Om ook te lezen | We laatste deel 3? Neil Druckman schreef de basis van het script, maar bevestigde niets
READ  Verduisterd wiel, aangepast spoor, versleten uitrusting ... Wat we weten over de moeilijkheden waarmee de robot van Curiosity op Mars werd geconfronteerd