Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe download ik de 21H1-update vandaag?

Nu officieel, Microsoft is net begonnen met het uitrollen van de Windows 10 21H1-update. Deze kleine update zou echter in eerste instantie alleen beschikbaar moeten zijn voor een beperkt aantal apparaten.

Windows implementeert al een rollende implementatie die meerdere weken beslaat, en geeft prioriteit aan computers met minder potentiële compatibiliteitsproblemen. In principe kunnen alle apparaten met Windows 10 2004 of 20H2 deze update ontvangen.

Leer hoe u Windows 10 Update 21H1 zonder meer kunt downloaden en installeren, door rechtstreeks via Windows Update te gaan of door het handmatig te downloaden en te installeren. Vergeet niet al uw documenten op te slaan voordat u doorgaat met dit proces. Als er zich een probleem voordoet, kunt u dat altijd doen Verwijder de Windows-update handmatig Dat realiseerde ik me net.

Ook om de video te ontdekken:

1. Controleer uw versie van Windows

Voordat u de 21H1-update kunt downloaden, moet u de exacte versie van Windows die op uw computer is geïnstalleerd en het type systeem achterhalen. Het is eigenlijk alleen beschikbaar voor Windows 10 versie 2004 en Windows 10 versie 20H2.

Gebruik een sneltoets om de Windows-versie op uw apparaat te achterhalen Windows + R, Dan in het raam Uitvoeren Weergegeven, typ En afstoten En klik Ja.

Er zou een venster moeten verschijnen dat uw versie van Windows 10 aangeeft: versie 2004 of 20H2.

2. Open Windows Update

Tik op het menu om te controleren of uw apparaat echt in aanmerking komt om de 21H1-update te downloaden en te installeren Begin En open het Instellingen Van Windows.

Op een bord Windows 10-instellingen, Tik op menu Update en beveiliging.

READ  Steam: terugbetalingen worden uitgevoerd na episodische release

Als Windows Update niet automatisch controleert op de nieuwste beschikbare updates, tikt u op Controleer op updates Om een ​​handmatige zoekopdracht uit te voeren. Als de 21H1-update beschikbaar is, biedt Windows Update aan om deze meteen te downloaden en te installeren.

Aan de andere kant, als er geen update wordt aangeboden, betekent dit dat u nog steeds moet wachten tot uw apparaat via Windows Update arriveert. Tenzij u het handmatig downloadt en installeert.

3. Download Windows Update Assistant

Om de Windows 10 21H1-update handmatig uit te voeren, gaat u naar Windows Update Assistant. Dagvergadering Deze pagina om het te downloaden Klikken Update nu.

4. Voer de update-wizard uit

Nadat u het Update Assistant-bestand naar uw apparaat heeft gedownload, opent u het en vervolgens in het pop-upvenster Wil je toestaan ​​dat deze app wijzigingen aanbrengt op je apparaat?, Klik op Ja.

In het net Update naar de nieuwste versie van Windows 10 Dat verschijnt, controleer of de plug-in versie 21H1 aanbiedt en klik op de knop Update nu.

Update Assistant geeft vervolgens aan of uw apparaat compatibel is met de update, en als dat het geval is, wordt het onmiddellijk gedownload.

Wacht tot het downloaden is voltooid. Als u klaar bent, begint de update-installatie onmiddellijk, in hetzelfde venster. Neem uw probleem geduldig op, het proces kan enkele tientallen minuten duren.

Wanneer de Update Assistant klaar is met werken, wordt u gevraagd dit te doen Start het apparaat opnieuw op. Klik op de juiste knop om uw apparaat opnieuw op te starten en de installatie van de update te voltooien.

READ  Deze vier Galaxy-telefoons ontvangen vandaag One UI 6

Als u nog niet klaar bent om opnieuw op te starten, tikt u op Herstart later. Uw computer zal dan de installatie van de update voltooien en meerdere keren opnieuw opstarten.