Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fortnite: Choppas, waar vind je helikopters?

De Choppas. choppers Ze arriveerden voor het eerst in Fortnite in maart 2020. Na enkele maanden zonder hen, heeft Epic Games ervoor gekozen om het in mei 2022 opnieuw te introduceren, waardoor je door het eiland in de lucht kunt reizen, waardoor de kans om gedood te worden verkleint. Naast het bieden van bescherming, de karbonades Hiermee kun je tegenstanders aanvallen, in duo’s of teams, wat een duidelijk voordeel kan zijn, vooral aan het einde van het spel.

Als je het niet weet Waar choppas te vinden over twee wekenWe laten je hun locatie zien tijdens het derde seizoen van het tweede seizoen.

Choppas-locatie in Fortnite

Op dit moment vinden we geen groot aantal choppas, Gelukkig. Deze voertuigen kunnen de doden storen als we er te veel vinden, zoals tanks of bussen, die sommigen als te krachtig beschouwen.

verwant de karbonadesIk weet dat we er momenteel vier hebben. Hun ligging is vrij dicht bij de kust in het westelijke deel. hier waar je kunt Vind Choppa in Fortnite :

  • West Graysy Grove
  • Ten westen van het begraven hoofdkwartier
  • North Logjam Lumberyard, op de berg
  • East Daily Bogle

choppa .sitemap
Dan moet je er gewoon heen gaan en de controle overnemen ChubaOf het nu solo, duo of sectie is. U kunt dan met het vliegtuig vliegen en overal op de kaart reizen. Houd er echter rekening mee dat helikopters de favoriete doelen zijn van spelers die niet aarzelen om op je te schieten. Als het leven wijst Chuba Het moet worden verlaten voordat het ontploft.