Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield en Redfall: Bethesda’s AAA-projecten vertraagd – Nieuws

Starfield en Redfall: Bethesda’s AAA-projecten vertraagd – Nieuws

Het grote releaseschema aan het einde van het jaar werd plotseling versoepeld, maar Bethesda rechtvaardigde deze keuze door haar toekomstige projecten zoveel mogelijk te willen verbeteren. “De teams Arkane Austin en Bethesda Game Studios hebben ongelooflijke ambities voor hun games en we willen ervoor zorgen dat ze de best gepolijste versie van beide krijgen.“Het is tijd om een ​​grote laag zalf op de gemeenschap aan te brengen en het enthousiasme is even inspirerend als opwindend, Microsoft Studio zegt dat het graag wil delen.”dus“Veel elementen van Toneelstuk Uitgebreid over deze twee prachtige kinderen. Zien we je op 12 juni voor Microsoft x Bethesda Summer Game Fest?

De altijd geïnformeerde Jason Schreyer van zijn kant onthield zich blijkbaar niet van commentaar op de situatie en verklaarde op Twitter dat de Starfield-ontwikkelaars met bezorgdheid de resolute en definitieve datum hadden begroet die tijdens E3 werd aangekondigd, rekening houdend met de voortgang van het spel. op tijd. De uitdrukking “Cyberpunk Next” zou zijn gebruikt, in navolging van de rampzalige lancering van de nieuwste superambitieuze RPG van CD Projekt RED. “Het is goed dat Bethesda de release heeft uitgesteld tot nadat die datum was vastgesteld.“, concludeert.

Lees ook | Starfield, Redfall: Bethesda begrijpt de frustratie van PlayStation-spelers

READ  OnePlus introduceert naar verwachting begin januari een smartphone, maar laat je niet misleiden