Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Formule 1 | Ondanks de lage spoorbreedte groen licht voor de Nederlandse F1 Grand Prix

De Nederlandse Grand Prix is ​​officieel bevestigd door de organisatoren na enkele weken aarzeling van de kant van de overheid.

Maar de koersdirecteur, Jan Lammers, is niet tevreden: hij wilde 100% of niets. Ten slotte moet de schaal worden gerespecteerd. Tijdens een Grand Prix-weekend kan het circuit worden gevuld tot slechts 67% van de maximale capaciteit van 105.000 mensen per dag, of slechts 70.000 fans.

Een andere loterij bepaalt welke gelukkige kaarthouders naar de race kunnen komen kijken. Voor een derde van de mensen wordt het ticket uitgesteld en geldig voor de race van volgend jaar.

“Voor mij is het glas voor tweederde vol. Dat gaan we doen. De drie bedrijven achter de Dutch Grand Prix, Zandvoort Circuit, SportVibes en TIG Sports hebben besloten te investeren in de toekomst van de F1 in Nederland en de race te behouden.” gaan ondanks zo’n lage capaciteit,” zegt Lammers.

“Geloof in de ambitie om het grootste racefestival ter wereld te organiseren blijft het ultieme doel voor de komende jaren. Dit jaar zal het in een eenvoudige vorm zijn, maar ondanks dat zal de strijd om het wereldkampioenschap plaatsvinden in een prachtige oranje sfeer.” .”

READ  Een prestatie van Dembele laat de Blaugranas rijden!