Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OM – OM: Konrad de la Fuente voor € 4 miljoen, Case XXL van Longoria

Op zondagavond in Montpellier stelde Marseille-coach Jorge Sampaoli zes rekruten uit de transferwindow aan de aftrap op. En een van hen verscheen in het bijzonder op het scherm als Conrad de la Fuente.

Conrad de la Fuente was erg comfortabel tijdens de voorbereidingsduels, want hij schitterde tegen Saint-Etienne tijdens de overwinning van Marseille in Guyogno (2-1). Jorge Sampaoli leek hem echter een vervanger te maken voor Luis Henrique, die vaak de voorkeur had aan de linkerkant van de aanval van Olympisch Marseille tijdens vriendschappelijke wedstrijden. Het was dus verrassend om Conrad de la Fuente te zien starten in Montpellier, maar de coach zou geen spijt moeten hebben van zijn keuze. Zeer invloedrijk, de voormalige Barcelona-spits was een van de beste spelers van Marseille en gaf met name een assist bij het doelpunt van een andere junior, Cengiz Under.

Een voormalige Téléfoot-consultant die nu verantwoordelijk is voor: Prime videoBenoît Cheyrou gaf commentaar op de wedstrijd tussen Olympique de Marseille en MHSC. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de voormalige Olympische middenvelder de prestatie van Conrad de la Fuente waardeerde. “Ik heb vanaf het begin een geweldige tijd gehad met Conrad de la Fuente”, legt hij uit aan onze collega’s. Het is de terugkeer van de vleugels en we voelen dat het een instructie is van Jorge Sampaoli om de lijn op te eten, ver weg te blijven om aan de show te werken, bijvoorbeeld om een ​​ruimte in het midden te creëren voor Gerson of Guendouzi (…) en wanneer de la Fuente gaat één-op-één, hij richt schade aan” Ik waardeer Benoit Shiro.

De voormalig OM-middenvelder prees in zijn commentaar op de wedstrijd de kwaliteiten van Conrad de la Fuente, maar was kritischer over Cengiz Under. Het moet gezegd worden dat de statistieken van Barcelona zijn waarnemers dwingen om hulde te brengen. Op 46 ballen tegen MHSC, een heel goed aantal voor een langeafstandsspits, gaf Conrad de la Fuente een assist (en nog een bij een afgekeurd doelpunt van Payet). Met 3 belangrijke passes, 2 winnende fouten, 60% van de succesvolle dribbels en 78% van de succesvolle passes, was hij in alle goede schoten en won zondagavond ongetwijfeld de titel van Girondins de Bordeaux.

Op sociale netwerken zijn supporters van Olympique de Marseille al geïntrigeerd. “Konrad de la Fuente had geen tijd nodig om zich aan te passen aan OM: 70 minuten spelen: één pass. Een perfecte match met het Amerikaanse harde blok”En “De beste rekruut van de zomer in de Ligue 1 komt uit Barcelona. Ongelooflijk. Wie had het geloofd. Wat een genoegen. Wat een crack. Wat een genot om Conrad de la Fuente te rekruteren” of “Conrad en ik leven om ze te zien spelen.” Het plaatste enkele supporters van Olympique Marseille, die al in brand stonden voor Olympische rekruten, waaronder Conrad de la Fuente.

De nieuwe adviseur van de Afterfoot Foundation bij RMC, Walid Ashershur, bracht ook hulde aan Conrad de la Fuente. Via zijn Twitter-account prees de journalist de Amerikaanse vleugelspeler, die zelden door FC Barcelona in het eerste elftal werd gebruikt, en dat Pablo Longoria hem voor slechts 4 miljoen euro rekruteerde. “Conrad de la Fuente, we zijn helemaal onder de indruk, we hebben hem in zo individueel mogelijke situaties gebracht” Een Winamax-columnist die, zoals veel Ligue 1-kijkers, echt verliefd werd op Konrad de la Fuente. Hoop op bevestiging in de komende weken en mogelijk al zondag tegen Girondins de Bordeaux in Orange Vélodrome, voor 50.000 toeschouwers die wachten om te schudden voor de verbijsterende ontduikers van de Amerikaan.

READ  Match: Metz / PSG-armaturen volgens de pers