Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot Om – Genghis Under, Om’s eerste overwinning tegen Galatasaray

OM staat donderdagavond in de schrik van de tweede dag van de European League tegenover Galatasaray. De wedstrijd waarin Cengiz Under zal starten…

Met drie goals in de Ligue 1 sinds het begin van het seizoen, heeft de Turkse international zich snel gevestigd als een van de belangrijkste aanvallende troeven van Marseille. Aan zijn rechterkant heeft hij een unieke verschijning binnen het team van Jorge Sampaoli dankzij zijn snelheid, nauwkeurigheid van passen en de kracht van zijn schot met links. Donderdagavond tegen zijn landgenoten uit Galatasaray, zal hij reikhalzend uitkijken naar het helpen om OM weer op het goede spoor te krijgen na het verslaan van de Fujis tegen Lens op de Velodrome. Cengiz Under zal in de schijnwerpers staan ​​omdat Galatasaray hem deze zomer wilde rekruteren, voordat Pablo Longoria uiteindelijk won, volgens de informatie die hij doorgaf. Fujian.

Onder als een vis in het water in OM

De voormalige doelman van Galatasaray en de huidige aanvoerder van AS Roma, Morgan De Sanctis, werd persoonlijk gecontacteerd door de leiders van de Turkse club om de voorwaarden van de transfer van Cengiz Under te weten te komen. Tot slot kon Galatasaray het dossier niet compleet maken en Olympique de Marseille maakte van de gelegenheid gebruik om het op de Turkse vleugelspeler op te nemen. Een transfer waar OM en Cengiz Ünder geen spijt van hebben. De aanvaller van Marseille, die een persconferentie bijwoonde voordat hij Galatasaray op het Vélodrome ontving, zei dat: Transfer naar Marseille Het was de beste beslissing uit zijn carrière. “Ik ben hier gekomen dankzij de coach en president Longoria die er zo op heeft aangedrongen. Naar OM komen is een van de beste beslissingen die ik in mijn carrière heb genomen. Mijn doel is om verder te gaan dan mijn huidige prestaties en de club zo hoog mogelijk te betalen .” Het is om uit te leggen. Woorden die op het juiste moment komen voordat Galatasaray wordt verwelkomd op de tweede dag van de groepsfase van de Europa League in het Velodrome Stadium.

READ  Dit fenomeen bij Ajax gaat Real Madrid verslaan voor...