Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OL – Sardar Azmoun, Juninho’s laatste geschenk aan Leon? – Olympisch Lyon

RMC-gast Juninho noemde de transferperiode van Lyon en vooral vragen in de offensieve sector. De sportief directeur van OL die van plan is om in de sector te rekruteren, de Iraanse Sardar Azmoun, die al het doelwit was van de zomer, zal deze winter aan de horizon blijven.

De Jerome Rothen Show te gast op RMC, Ruthen staat in brandJuninho presenteerde zijn feiten. Als hij aangeeft dat hij overweegt zijn functie als sportief directeur te verlaten bijOL Aan het einde van het seizoen is de Braziliaan nog gefocust op het huidige moment en zijn werk bij FC Lyon. In antwoord op een vraag over de winterse transferperiode van de club gaf Juninho aan dat er geworven moet worden in de offensieve sector. Een rijstrookaanvaller botst met hem Naast de tekortkomingen van OL in deze positie, zal Lyonnais duur komen te staan ​​bij de African Nations Cup die in januari wordt gehouden: Karl Toko Ekambi met Kameroen, Islam Slimani met Algerije en Tino Kadewere met Zimbabwe zullen enkele weken afwezig zijn in de Jones. afwezigheden met de opeenstapeling van wedstrijden, de Europa Cup en een podium League bekroning.

Ze denken nog steeds aan Azmon

Sardar Azmoun blijft een topspeler die past in het profiel dat de sportief directeur van OL zoekt. De Iraanse speler van Zenit Sint-Petersburg maakte dit seizoen negen doelpunten in 17 wedstrijden in alle competities. Azmoun was al begeerd en dicht bij een verhuizing naar Lyon afgelopen zomer, waardoor Juninho kwijlde, wat bevestigde dat OL de speler in de gaten houdt, die in januari zijn geluk opnieuw zal beproeven met de 26-jarige Iraniër. ” Azmon is een speler die we erg leuk vinden. Voor mij, voor Peter [Bosz]. Hij is meer geneigd om de aanval om te buigen, maar we hebben hem ook op de linkerflank zien spelen, achter de spits en twee. We weten niet of we dat zullen kunnen. Maar we gaan natuurlijk proberen om iets te doen. Sardar Azmoun zal in juni vrij zijn en de aanwervingsperiode die in januari aankomt, is de laatste mogelijkheid om hem van de Russische club te kopen.De transfer komende zomer zal naar verwachting ingewikkelder worden met de felle Europese concurrentie voor een speler van dit kaliber.

READ  De zoete uitwisseling tussen Giroud en Courtois over het falen van Werner