Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Padel Worlds: België in kwartfinales vrouwen, mannen uitgeschakeld

Ann-Sophie Mitach en Helena Wickert wonnen het eerste punt door Stevie Wittrings en Marcela Kwik te verslaan met 6-1, 6-2. Babbitt Wickart en Eileen Boykins domineerden vervolgens Milo Etechoven en Tess van Dinteren met 6-3 6-1, voordat Marie Malegaux en Dorian Kuipers Cheyenne Ewick en Rosalie van der Hoek met 6-3 6-4 versloegen om er 3-0 van te maken.

België, 10e op de wereldranglijst, begon hun toernooi na maandag met 3-0 te hebben verloren van Italië en boekte dinsdag hun eerste overwinning op Denemarken (3-0).

Daarentegen worden Belgen bij de mannen uitgeschakeld. Na een 3-0 overwinning op Qatar en een 3-0 verlies tegen Brazilië, zou België woensdag Italië verslaan om een ​​van de twee beste plaatsen in de groep te veroveren en door te gaan naar de plaatsen 1-8. Het was echter een 3-0 nederlaag die dit Belgisch-Italiaanse duel besliste.

Nick Bright en Bram Quinn verloren met 6-3, 6-0 van Andres Britos en Daniel Cattaneo. Daarna bogen Jeremy Gala en Clement Gaines met 7-6 (8/6), 6-3 tegen Simone Cremna en Marcelo Capitani. Laurent Montoisi en Jerome Peters verloren hun derde wedstrijd met 6-1, 6-4 van Riccardo Sinicrubi en Lorenzo Di Giovanni.

Het Belgische herenteam, derde in Poule C, speelt nu klassementswedstrijden voor de posities 9-16.

READ  Valtteri Bottas sluit zich aan bij Alfa Romeo