Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OL – OL wint, en het veld is vol, bedankt Laurent Blanc – Olympique Lyonnais

Terwijl Peter Boss nu een verre herinnering is aan Olympique Lyon, lijkt het erop dat Laurent Blanc de mensen van Lyon hoop heeft gegeven. Als bewijs zal Groupama Stadium bijna vol zijn voor Lille.

Door gemeen voetbal te spelen en vooral geen wedstrijden te winnen, verlieten de fans, of in ieder geval de woeste onder hen, het stadion en beetje bij beetje stond het Groupama-stadion leeg, wat natuurlijk heel slecht nieuws was voor de club Jean-Michel Aulas , die zijn stadion Gondola naar zijn project liet leiden. Natuurlijk zou het mooi zijn als Olympique Lyonnais zijn hoes had, maar daarvoor moest het vol of in ieder geval redelijk vol zijn. En voor meerdere meetings is dat niet meer het geval, het voetbal van Peter Bosz OL past niet meer bij de smaak van de Rhône-fans. Echter, na Nederlandse coach Laurent Blanc ontslagenVooral de overwinning van afgelopen zaterdag weggerukt uit Montpellier, de hoop keerde snel terug, vooral sindsdien President De nieuw leven ingeblazen spelers wiens toekomst ook rooskleurig is. En aan de kant van Olympique Lyonnais wrijft de kassier in zijn handen.

Groupama Stadium zal bijna vol zijn

Als OL Groupe duur betaalt voor een coachwissel, loopt Groupama Stadium weer vol. Dit is vanaf zondag voor de laatste wedstrijd van de dertiende speeldag van de Franse Ligue 1. Al aan de vooravond van deze ontmoeting tussen Lyon en Lille, het team dat voortkwam uit een verbluffende overwinning op Monaco, werden al bijna 50.000 tickets verkocht. En zoals gemeld in Le Progrès, Xavier Pierrot, OL Stadium Director, zondagavond, wanneer OL-LOSC begint, zouden er ongeveer 55.000 fans moeten zijn in Groupama Stadidum. Sinds afgelopen weekend zijn er zo’n 2.000 plaatsen per dag uitverkocht, een enorme razernij die de vaste aantallen sinds de start van het seizoen overtreft. Als de versie van Laurent Blanc van Olympique Lyonnais nog steeds punten te pakken heeft om een ​​positie te herwinnen die past bij een OL in de Ligue 1, op emotioneel niveau, heeft de Franse technicus al een zeer positieve indruk gemaakt.

READ  Marco Odermatt wint de grote wereld, Alexander Aamodt Kelde wint de kleine downhill wereld