Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni, slachtoffer van kanker: een vriend van de zanger geeft nieuws over zijn gezondheid!

Florent Bagni, slachtoffer van kanker: een vriend van de zanger geeft nieuws over zijn gezondheid!

Florent Pagny maakt deel uit van Dit zijn de sterren die waardering cultiveren. zijn privéleven, Vertaler “weet hoe je wilt” Vastbesloten om het koste wat kost te behouden. En dit, soms tot ongenoegen van de meest nieuwsgierigen onder ons.

In januari 2022 had de zanger op sociale netwerken echter een open hart gezinnen in ziekte. Vang hem sindsdien lyrisch Het wordt gedaan in dribbelen en voorspel. Gelukkig kun je altijd op je vrienden rekenen om van ze te leren nieuwshoewel zeldzaam.

Terug naar de verschrikkelijke advertentie

Het is bekend dat Florent Bagni Hij vecht momenteel tegen longkanker. Ter herinnering: ex Vanessa Paradis werd op 25 januari publiekelijk onthuld op Instagram zijn ziekte.

via video, jurylid “The Voice” Hij benadrukte vooral dat kanker helaas niet te opereren is. Voor vechtende zanger Ik volgde het protocol Zes maanden chemotherapie en röntgenfoto’s.

van nature, Het slechte nieuws schokte meer dan één. Anoniem als beroemdheden gaven ze hem allemaal hun steun. Onnodig te zeggen dat al die stromende liefde hem zeer troostte. Ik herinner me dat de zanger ook aankondigde Zijn tour geannuleerd op zestigjarige leeftijd. Een enorme teleurstelling voor hem, maar ook voor zijn fans.

Florent Bagni, in krijgermodus

Ze weten het echter goed De gezondheid van hun idool staat voorop. Omdat ze hem niet op het podium zagen optreden, konden ze hem op zijn minst volgen in seizoen 11 van ‘The Voice’. Ondanks zijn harde behandeling zette Florent Bagni zijn avontuur in het programma voort en leidde hij zelfs zijn talent naar de overwinning. dit is licht, Jongste in competitie.

Merk op dat fysiek, de voormalige mentor van Solomon Ze is in de tussentijd veel veranderd. Het hoofd scheren, een enorm gewichtsverlies, het moet gezegd worden dat de kanker hem niet spaarde. De ster liet echter nooit in de steek.

READ  "Ik heb het liever zo": Cristo Mad grijpt de Arc de Triomphe

Natuurlijk, soms kan ingewikkeld zijn Zoals blijkt uit zijn opmerkingen tegen Nikos Aliagas in The Pillars of Gala.

“Ik heb pure chemo gehad, die ene die keihard is: twaalf dagen lang hartzeer, het is geen grap meer!”, in het bijzonder.

Dankzij de steun van zijn dierbaren, waaronder zijn vrouw en kinderen, De kunstenaar zette zichzelf “in krijgermodus”. Hij daagt één voor één de moeilijke fasen van zijn weg naar herstel uit.

Hoe gaat het met hem ?

Sinds juni is Florent Bagni Vul dus het 6 maanden protocol in. En het minste wat we kunnen zeggen is dat het heel goed werkte, en dat is een van de eerste twee chemicaliën. En terecht, zegt hij, zijn tumor “die zo groot was als een kiwi is veranderd in een hazelnoot.” Ongetwijfeld goed nieuws voor zijn fans.

En onlangs was hij met een betere astroloog dan de kunstenaar in het openbaar verschijnenZoals op zijn foto met Chef Pascal Goonault. Alleen dan zijn de manifestaties zeldzaam. Zijn laatste Instagram-post was op 14 augustus. in uitlegFoto van hem op een bootStarend naar de horizon schreef hij: “Alles gaat goed!”.

Florent Bagni: Zazi geeft haar het nieuws

Merk op dat de zanger Hij is nog niet helemaal uit het bos. En als hij uit het zicht blijft, is dat waarschijnlijk omdat hij voor zichzelf zorgt. Gelukkig, zoals we hierboven al zeiden, aarzelen zijn familieleden niet om zijn nieuws te maken. Dit is met name het geval in Anggun en meer recentelijk Zazie.

READ  4 tips voor het verzenden van ongecomprimeerde, hoogwaardige foto's van hoge kwaliteit naar uw contacten

In de volledige promotie van haar mini-album “LEP”, Zanger Onthulde de vader van de Inca’s en herten. In zijn woorden in Le Parisien:

“Vorig seizoen heb ik niet alles gezien omdat ik aan mijn liedjes werkte, maar ik hield van de zoetheid en het toegenomen plezier onder de coaches. Overal was liefdadigheid, in Florent Bagni, die ik uit mijn hoofd ken, die ik vaak praten aan de telefoon en wie goed werkt. »

Voor informatie, Florent Bagni Zal niet deelnemen aan seizoen 12ᵉ. Na 5 overwinningen op zijn naam, besloot hij te vertrekken zijn rode stoel voor nieuwe kinderen. Dit zijn rappers Bigflo en Oli.