Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste foto van de steen waaronder de koningin ligt

Elizabeth II, haar man Philip, haar vader George VI en haar moeder Elizabeth rusten onder een eenvoudige plaat van Belgisch zwart marmer met hun namen erop geschreven.

Buckingham Palace heeft zaterdag de eerste foto onthuld van het graf van koningin Elizabeth II, slechts enkele dagen na haar begrafenis in de George VI Memorial Chapel in Windsor Castle.

Elizabeth II, haar man Philip, haar vader George VI en haar moeder Elizabeth rusten onder een eenvoudige plaat van Belgisch zwart marmer met hun namen erop geschreven. Het graf is omgeven door bloemen en rouwkransen.

Kapel open voor publiek

Maandag werd, na een begrafenis in Westminster Hall, een uitvaartdienst gehouden in St George’s Chapel in aanwezigheid van leden van de koninklijke familie en de eerste ministers van de vijftien koninkrijken die met de Britse soeverein als staatshoofd oefenden. Elizabeth II, 96, werd later begraven tijdens een privéceremonie in de George VI Memorial Chapel in Windsor Castle.

Volgende week is de kerk vanaf donderdag weer open voor publiek. Het kost 26,50 pond (29,66 euro) de week en 28,50 pond op zondag (31,90 euro) om de koningin te eren.

Clemens Poetin BFMTV-journalist

READ  Regisseur Saeed Rosati tekent wreed familieverhaal, spiegel van hedendaags Iran