Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mélenchon belde Booba om het tegenovergestelde van het lieve leven te lopen, en de rapper antwoordde hem

Twitter-screenshot In France 2 stelde Jean-Luc Melenchon Bouba voor om zijn fans naar de rally te sturen tegen de stijgende kosten van levensonderhoud op 16 oktober.

Twitter-screenshot

In France 2 stelde Jean-Luc Melenchon Bouba voor om zijn fans naar de rally te sturen tegen de stijgende kosten van levensonderhoud op 16 oktober.

Politiek – Een oproep uit de voet die (uiteraard) geen ontvanger vindt. gast eerste editie Van Wat een tijdperk! in Frankrijk 2Deze zaterdag 24 sept. Jean-Luc Melenchon Hij maakte gebruik van een vraag over Booba om een ​​beroep te doen op de rapper, die de afgelopen maanden betrokken is geweest bij Een bende tegen fraude en influencer-acties.

oproepen cyberpesten Soms als gevolg hiervan, stelde Jean-Luc Melenchon voor: Buba Om zijn fans te mobiliseren voor een nobeler doel: de strijd tegen de hoge kosten van levensonderhoud en klimaatinactiviteit. ” Ik had de indruk dat hij een of andere vorm van strijd tegen het kapitalisme was aangegaan, dus zei ik tegen hem: ‘In plaats van mensen in groepen te sturen, [sur les réseaux sociaux] breng mensen naar 16 oktober Voor de kosten van levensonderhoud doet u ons een plezier! ” Het voormalige Franse parlementslid werd ontslagen.

Tijdens deze reeks belde de politicus om te reageren op de vele portretten van beroemdheden die hem werden gepresenteerd, en de politicus beschreef Bubba ook als ” Onze tijd zit vol tegenstrijdigheden “.

READ  Netizens boos nadat hun vriendin is vermoord in Le Meilleur Pâtissier

“Als je in een Lamborghini rijdt, is het ingewikkeld”

Na deze oproep van de voet aan de auteur DKRHet antwoord liet niet lang op zich wachten. Het antwoord van Boba is erg actief op sociale netwerken De voormalige rebellenkandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2022 met sarcasme.

Ik stuur niemand om het in te pakken! Mensen hebben mijn strijd gevolgd, die aanvankelijk persoonlijk was omdat ik demonen in de schijnwerpers zette. Tegen de hoge kosten van het besturen van een Lamborghini ingaan, is ingewikkeld voor Jean-Luc Mélenchon Hij antwoordde toen hij hem vroeg om in zijn strijd te investeren. tegen influencers “.

Op dit antwoord reageerde Jean-Luc Melenchon met humor: “ Dat is goed, loop het iets om te kietelen. “Hertog van Boulogne”, Die hem een ​​nog dubbelzinniger antwoord stuurde: verdrinken of zwemmen Toen retweette de revolutionair het.

Het lijkt daarom onwaarschijnlijk dat we de kunstenaar zullen zien deelnemen aan de mars die medio oktober is gepland op initiatief van Frankrijk, de Socialistische Partij, EELV en andere politieke organisaties en verenigingen in Parijs.

Deze nieuwe truc van Jean-Luc Melenchon bleef echter niet onopgemerkt, enkele dagen na de affaire Adrien Quatennens. Ook Jean-Luc Melenchon begon zaterdagavond een verlegen speech na zijn controversiële tweet, maar die werd vooral erkend en “geaccepteerd”. kritiek en veroordeling, geloof het “Iedereen kan het beter doen.”

Zie ook op Halve post: