Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni onthult hoe hij in The Voice over zijn kanker hoorde, hartverscheurende geheimen!

Florent Bagni onthult hoe hij in The Voice over zijn kanker hoorde, hartverscheurende geheimen!

Florent Bani is een Franse zangeres waar iedereen van houdt. Hij is ook getraind op De StemgroepWaar hij zijn kennis verstandig gebruikt. Helaas ontvangen slecht nieuws Wie zette zijn wereld op zijn kop. In feite veranderde dit slechte nieuws zijn leven voor altijd. Gelukkig is hij nog omringd door zijn familie en geliefden. De beroemde dag van 7 januari 2022 zal altijd herinnerd worden door Florent Bagni. Vertel hoe hij erachter kwam dat hij een ziekte heeft LongkankerTerwijl hij op de set was. Maak een ontroerende dankbetuiging aan onze trouwcollega’s op 12 mei 2022.

Hij heeft longkanker

Ondanks dat de tumor niet te genezen is, Florent Bagni blijf voedenhoop op chemotherapie. Dus op 25 januari 2022 maakte hij op Instagram bekend dat hij longkanker had. De coach van The Voice blijft echter zelfverzekerd en optimistisch. Dat wil zeggen, zei hij in de columns van onze collega’s op het gala op 12 mei 2022. Hij stelt dat zijn tumor “van de grootte van een goede kiwi naar de grootte van een noot” is gegaan.

Deze vrolijke nieuwe dia met zijn herinneringen aan de beroemde 7 januari 2022, de datum waarop hij hoorde dat hij had Longkanker. Op dat moment aanwezig in de groep The Voice, Florent Bagni Onthoud het nieuws. Ik hoestte zo erg dat ik wilde weten wat ik had voordat ik het einde van mijn tour, gepland voor 25 januari, terugbracht. Ik dacht dat ik bronchitis had die met antibiotica zou verdwijnen. Eindelijk, op die dag kwam ik erachter dat ik een tumor had, ” een verklaring.

READ  Van Nolwenns geheime rol tot knock-out eliminatie, we onthullen wat er nieuw is voor seizoen 11

Florent Bagni: ‘Ik heb geprobeerd mezelf niet te veel vragen te stellen’

Stemcoach herinnert zich dat hij Gevonden in een soort mist “,” middle between worlds “. Een mentale toestand die gerechtvaardigd is door de verwachting of zijn tumor een operatie kan ondergaan. Destijds probeerde ik mezelf niet te veel vragen te stellen, omdat de antwoorden je kapot konden maken. Je kunt jezelf ook niet toestaan ​​om in verdriet of angst te vervallen die je niet onder controle hebt.”

Maar Florent Bagni, vol moed, deed dat niet verlies de hoop niet. “We moesten echt goed nadenken. Dus ik bleef in een soort van onzekerheid waar je dingen voelt, maar niets is definitief, ” voortgezet. Gelukkig voor The Voice zanger en coach, Zijn gezondheid is gestabiliseerd. Dankzij chemotherapie en radiotherapie is Florent Bagni er inderdaad in geslaagd de tumor te verkleinen. Dus om de verspreiding van metastasen door zijn hele lichaam te voorkomen. Mijn brein werkt prima, mijn energie is er, mijn stem is goed, ik voel me goed.” Hij bekende.

Een nieuws dat al zijn fans geruststelt die vol verwachting hebben gewacht De terugkeer van hun artiest Favoriet in de ronde. Florent Bagni getransformeerd door ziekte. Maar er is meer van de zanger nodig om zich te laten frustreren!