Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lady Gaga keert terug naar Stade de France als ‘Dark Fantasy’-ster

Haar fans, bijgenaamd “Little Monsters”, zullen niet tevergeefs op haar wachten. Après deux Reports d’été en été pour cause de Covid-19, Sa Majesté Lady Gaga, la chanteuse américaine qui a ravi à Madonna le scepter de reine de la dance-pop à la fin des années 2000, a pu final reprendre ownership du Frankrijk stadion. De poging in seizoen 3 was de juiste, met de Dionysische caddy uitverkocht op zondag 24 juli.

Lady Gaga, een vrouw van alle overtredingen, was niet onder de indruk van de reus van de plaats toen ze het in 2012 ontdekte. Helaas werden haar twee concerten in de Accor Arena (voorheen Paris Percy) in 2018 geannuleerd vanwege een ziekenhuisopname in verband met fibromyalgie. Dus de “kleine monsters” hebben dit fenomeen niet meer gezien in Frankrijk – wat voor haar de hoofdstad betekent – sinds ze in 2014 door Bercy zelf zijn gegaan.

Acht jaar was een zeer lange tijd en de opwinding was op zijn hoogtepunt toen het stersilhouet, toen haar gezicht in zwart-wit verscheen in een film die ik haar eigenlijk portretteerde in de rol die ze zichzelf had toegewezen in haar “Chromatica Ball”-tour: die van de heldin mysterieuze fantasie. Met de esthetiek van een krijger dicht bij de schoonheid troon van ijzerDe reeks romans van George R.R. Martin aangepast in Game of Thronesmaar opnieuw bezocht door een hedendaagse kunstkunstenaar.

chirurgisch snijden

Uitgebracht in mei 2020, het album chromatiek Kijkend naar Lady Gaga’s terugkeer naar “Dance”, met die mix van synthetische pop en elektronische rock die het succes van haar eerste albums markeerde, de roem En de Zo geboren. Zonder iets nieuws te brengen ondanks een woest leger van medewerkers, zo niet het concept van een fictieve planeet, ontsnappen uit een minder bewoonbare wereld. Dit is waarschijnlijk niet de mening van betrokkene omdat ze ervoor koos deze schijf bijna volledig te verdedigen door haar operastukken te hervatten. Zo maken orkestrale preludes het mogelijk om van de ene scène naar de andere te gaan, met vier bedrijven voorafgegaan door een inleiding en afgesloten met een slot.

READ  Lillipet, lijk je op prins Harry of op Meghan? Bewijs en debatten vurig, expert beslist!
Lees ook: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lady Gaga is weer aan het dansen

Op 36-jarige leeftijd moet Stefani Germanotta nog niet toegeven aan heimwee naar haar repertoire, en dat is haar verdienste. En wat misschien repetitief klinkt bij het beluisteren van de schijf, is dat niet meer op het podium dankzij de show waarvoor we ons als groep zullen kwalificeren: het verbindt maar liefst zestien dansers – om de Koningin van de Avond te omringen, te dragen of uit te kleden – vijf muzikanten – inclusief gitaristen die net buiten Hellfest kijken – en de video, en natuurlijk de constante kostuumveranderingen. Wat het decor betreft, wilde Lady Gaga het als waardering voor de brutalistische architectuur. Als gevolg hiervan is deze ultrazware structuur gereserveerd voor een zomerstadiontour en is deze slechts verspreid over vijf Europese steden.

Je hebt 50,4% van dit artikel om te lezen. Het volgende is alleen voor abonnees.