Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlotte Casiraghi ontketent: The King zet de show op een totaal gekke clip!

Stephanie Monaco is niet langer de enige rockster die het nummer pusht! De afgelopen dagen heeft de stem van Charlotte Casiraghi Dit lijkt op een orkaan. En niet in welke context dan ook alstublieft. In de akoestische en elektrische reizen van Sebastian Teller zingt de jonge vrouw van Dimitri Rassam … of spreekt en fluistert ze in plaats daarvan. Op 15 juli 2022 had het duo al de bijbehorende video van hun titel onthuld missen. Psychedelisch geraaskal terwijl ze schouder aan schouder staan ​​met gestileerde tekeningen, van vliegende haai tot gigantische corgi – een beetje geassocieerd, meestal, met de Britse kroon – door de paardenwereld te eren die de ruiter zo dierbaar is.

Dit is niet de eerste keer dat de twee artiesten muzikaal samenwerken. In mei 2021 presenteerde Sébastien Tellier een show van waanzinnige elegantie ter gelegenheid van de Chanel Cruise-modeshow, live vanuit Baux-de-Provence, in Bouches-du-Rhône. Vervolgens koos hij ervoor om verschillende collega’s uit te nodigen, samen met de witte piano, waaronder Vanessa Paradis, Angel en Juliette Armani, evenals Charlotte Casiraghi, om samen de beroemde titel te pakken. Steen.

READ  Jouw horoscoop voor woensdag 12 januari 2022