Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Final Fantasy XVI is klaar om The Witcher 3 neer te halen voor de titel van beste RPG

Dat kan goed zijn Final Fantasy XVI Je gaat om het succes te hervatten en de titel van beste thuis-RPG Square Enix mee te nemen.

Over succesvol opnieuw verbinden gesproken over Final Fantasy Ze zijn allemaal relatief, aangezien elk stuk in de serie sinds die tijd in volle containers is verkocht Final Fantasy VII op PSOne. Maar we moeten ons dat nog steeds realiseren sinds de serie op PS3 is overgegaan met FF 13, als het publiek er altijd was, dan koelden de critici geleidelijk af … totdat ze aan het einde volledig bevroren waren Final Fantasy XV.

Om het niveau te verhogen, met veel druk op de concurrentie te komen, besloot Square Enix om: Vorming van een dreamteam In staat om de diefstal van de eeuw te maken. Een team van 150 medewerkers verzamelde zich onder de vlag “Creative Business Unit III”, geleid door commandant Naoki “Yoshi-P” Yoshida, de man (held?) Final Fantasy XIV van het scheepswrak.

Emo-kapsel, enorm zwaard, we zijn goed in Final Fantasy

Na maanden wachten en speculeren heeft Square Enix eindelijk de sluier opgelicht Final Fantasy XVI In september 2020, tijdens de presentatie van de PlayStation 5. Met een Vier minuten lange trailer, inclusief de scènes en gameplay, maakte het bedrijf een zeer sterke indruk, maar riep ook een aantal vragen op.

Aan de andere kant, alle gebruikelijke eigenschappen van Final Fantasy Het ziet er presentabel uit, van een mix van ultrarealisme en fantasie tot prachtige landschappen. Vanaf de vlakte waar woeste krijgers op chocobo’s rijden (zoals deze stoere insecten kunnen zijn) naar de binnenplaats van het kasteel waar tragische gebeurtenissen zullen plaatsvinden, is de toekomstige titel al aangekondigd. Donkerder en volwassener van zijn oudsten.

READ  Starfield-gids: tips voor het kiezen van sloten en het gebruik van uitlijningshulpmiddelen | Xbox One

Ondanks deze esthetisch donkere ontwikkeling is de game zijn roots echter niet vergeten, integendeel. We moeten aanwezig zijn Terug naar een onderwerp dat de eerste dierbaar is ff, Met energiekristallen in het hart van de plot. Deze items, die we vonden vanaf de eerste aflevering in 1987 op de NES, zullen worden toegevoegd aan de functies die alleen fans zullen kunnen bekoren, te beginnen met terugkeer van de ridders (of Lanciers in Michel Piccoli), deze formidabele krijgers in volle wapenrusting die de schedel van deze mythische wezens aan hun roer imiteren.

De dagvaarding zal uiteraard terugkeren, en de trailer heeft bevestigd dat Shiva, Ifrit en Phoenix tot de selectie behoren. Namen die hun spelers zeker zullen bevallen FF. Indrukwekkender dan ooit, deze uitnodigingen moeten tellen Absoluut epische botsingen.

foto“Ik ben verkouden”

Specifiek aan de kant van de strijd, spelfragmenten waarnaar wordt verwezen: Zeer dynamische realtime gevechten. Episch effect van Geralt de Reeve, ook wel bekend als de goochelaarEn de Het lijkt voor de hand liggend, vooral gezien zijn held die vecht met het zwaard en krachtige spreuken die met grote vloeibaarheid klappen. Er is tenslotte niets mis mee om je te laten inspireren door de beste om ze te vervangen…

Een vrij zeldzaam fenomeen in de serie, het verhaal zal zich waarschijnlijk over een vrij lange periode afspelen. In feite werd de trailer getoond tijdens de held Twee zeer verschillende tijdperken, een tijdsverschil van enkele jaren. Onnodig te zeggen dat de titel op dit moment wordt verwacht, aangezien de scriptvereisten zijn ingeschakeld requirements FF nog erg hoog.

fotoDe toekomst van Geralt van Square?

Het is tijdens een speciale live-uitzending naar mij Final Fantasy XIV: Een herboren wereld Als het laatste nieuws van FF 16 geschonken. Naoki Yoshida zelf zei dat het script voorbij is en dat de ontwikkeling rustig zijn gang gaat. De regisseur heeft zeer hoge eisen gesteld aan het niveau van eisen, en wil van zijn titel een echte killer app maken:

“De ontwikkeling gaat goed. Het is erg moeilijk om de kwaliteit er geweldig uit te laten zien. We willen dat de volgende advertentie iets is waar iedereen van houdt als ze hem zien: ‘Ik ga deze game kopen!'” “Daarom hebben we veel energie gestoken in het waarborgen van de kwaliteit van zeer hoog.”

Als Square Enix de game wil onthullen op de Tokyo Game Show in september, ziet Yoshida er niet bepaald gunstig uit… Voor een diepgaand fragment van die interventie, hier is de video, ondertiteld in het Engels.

Final Fantasy XVI Het wordt exclusief voor PlayStation 5, wat een beetje verrassend is. Dit uitgesloten zou tijdelijk zijn voor een jaar van tevoren, maar zou heel goed een “systeemverkoper” kunnen spelen (een spel dat een console kan kopen om het te spelen) als de prestatie de ambities van de regisseur waarmaakt.