Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

schrijftest

Met F1 2021 brengen Codemasters geen revolutie teweeg in hun licentieverlening. Het moet gezegd worden dat de basis van dit algemene spel met beperkte vereisten, maar verre van een arcadespel, gelegd in het opus van 2016, veel te maken heeft met het recept voor succes.

Lees ook:

Laten we deze test beginnen met de coole nieuwigheid van deze versie: de “Braking Point”-modus (of “Point de rupture” in de Franse versie). Wij waren in staat Ik vertelde je nog maar een paar dagen geleden over het eerste uur We zullen ervoor zorgen dat we de ontwikkeling van het verhaal niet onthullen, zodat u het kunt ontdekken. Zoals gezegd bestaat de dynamiek van deze geschreven spelmodus uit een willekeurige opeenvolging van scènes die het verhaal (tijdens races en/of tussen races), stukjes races en complete races presenteren, met doelen die behaald moeten worden, anders winnen ze’ t. het spel kunnen voortzetten.

Iedereen zal de geschiedenis en interesse van deze modus beoordelen op basis van zijn eigen verwachtingen, en het lijdt geen twijfel dat het vooral een nieuw publiek zal aanspreken dat door de serie geïnteresseerd is geraakt in F1. Formule 1 van Netflix. Het feit blijft dat dit altijd een geweldige oefening is wanneer de resultaten die de speler behaalt de verwachtingen ruimschoots overtreffen, maar tegelijkertijd houdt het verhaal er niet echt rekening mee en wijkt het niet af van één gezichtspunt. Een stipje staven waarop het is geïnstalleerd. Je hebt in ieder geval ongeveer vier uur om aan het einde van het plot te komen, in een situatie waarin het aanpassen van spelopties tot het eenvoudigste wordt teruggebracht en de moeilijkheidsgraad zeer beperkt is, zelfs op het hoogste niveau.

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Schermafbeelding F1 2021

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Om in de spelmodi te blijven, veranderen My Team en Career, de bevestigde waarden van de serie, niet veel. Het profiteert, net als de meeste andere spelmodi, van de grotere aanpassing van de spelopties die mogelijk zijn door de “Expert” -modus, die overeenkomt met de “Normale” en “Normale” rijstijlen die vorig jaar al aanwezig waren. Dit geeft de speler controle over een aantal parameters die variëren van hoe snel je coureur aan populariteit wint, tot de mogelijkheid om interviews over te slaan of de ontwikkeling aan het team over te laten. Maar over het algemeen blijven de spelmechanica hetzelfde als in eerdere games.

READ  NASA en SpaceX stellen het sturen van vier astronauten naar het internationale ruimtestation uit vanwege slecht weer

Het gedeelte Onderzoek en Ontwikkeling wordt herzien en de vaardighedenboom wordt verlaten ten gunste van een kaartsysteem dat een overzicht geeft van aanstaande ontwikkelingen. De gratis coachingsessies zien hun programma’s als gestroomlijnd, maar nog steeds met doelen die moeten worden bereikt, zowel om zich beter voor te bereiden op het evenement, maar ook om de beloningen van ontwikkeling te krijgen via secundaire doelen. De komst van de Quick Tests-modus stelt je in staat om sessiedoelen te stellen zonder zelf te hoeven rijden, als het je alleen maar interesseert om je te kwalificeren/racen. Vanaf nu is het ook mogelijk om met twee spelers te spelen, in samenwerking of in twee afzonderlijke teams in de carrièremodus.

Schermafbeelding F1 2021

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Schermafbeelding F1 2021

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Afgezien daarvan zijn er de klassieke spelmodi Grand Prix en Time Trial. Aan de andere kant merken we het verdwijnen van de Championship-modus op: er is al een format dat competitie toestaat, behalve carrièremodi, het hele 2021-seizoen van F1, maar het is nu ingedeeld in de “Grand Prix”.

Deze verdwijning van kampioenschappen, die voorheen allerlei interessante mogelijkheden hadden, hangt samen met een element dat in Codemasters-verbanden enigszins is benadrukt, de eliminatie van klassieke auto’s. Zelfs als het in sommige interviews publiekelijk zou worden genoemd, zou een aantal spelers ongetwijfeld verrast zijn. Een situatie waar we alleen spijt van kunnen hebben, ook al is dit uiteindelijk slechts een logische voortzetting van de terugroepacties van zeer oude auto’s die in F1 2020 werden gereden. We merken allemaal op dat een van de verkoopargumenten van het vorige auteurschap was om voordeel van de Deluxe Edition die onder andere toegang geeft tot vele emblematische Michael Schumacher-auto’s en zelfs vele legendarische coureurs die toegankelijk zijn via rekrutering in de My Team-modus in F1 2021. Kortom, als we begrijpen dat er veel middelen zijn gericht op het punt van remmen, vraag je je af of deze drie uur Of de vier het echt verdienen om een ​​van de zeldzame knipogen van de officiële game naar het verleden van de discipline te wissen…

READ  Sony FE PZ 16-35mm F4 G review: Uitstekende groothoekzoom
Schermafbeelding F1 2021

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Schermafbeelding F1 2021

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Het valt nog te bezien of de komst van EA Sport aan het roer en de eetlust van spelers voor de oude enkele stoel geen mogelijkheid zal zijn om later toegang te krijgen tot aanvullende inhoud die duidelijk zijn vruchten afwerpt… Extra inhoud, dat moet worden onthouden niet alle seizoenscircuits van 2021 zullen bestaan ​​wanneer de game wordt uitgebracht: in feite zullen Imola, Portimão en Jeddah later gratis worden toegevoegd via de update. Hetzelfde geldt voor het F2-seizoen 2021, dat zal gebeuren nadat de game is uitgebracht.

Deze ontstekingsvertragingen, hoewel tijdelijk, laten noodzakelijkerwijs een bittere nasmaak achter, vooral omdat sommige van de tracks in de game helemaal niet zijn ontwikkeld om rekening te houden met recente wijzigingen (Barcelona make-over 10, Melbourne-aanpassingen) of frequente revisies (SPA). Als de meeste plots grafisch zijn herwerkt als onderdeel van de verbetering van deze versie, die de komst van de licentie op nieuwe generatie consoles markeert, kunnen we nog steeds meer verwachten…

Wat betreft de online multiplayer-modus, zelfs als het erg moeilijk is om te navigeren vanwege het gebrek aan beschikbare spelers, kan het eindelijk (alleen op pc) zijn eigen race opnemen (alleen is het onmogelijk om die van andere spelers te volgen op deze video’s) compleet met Het is toegankelijk via de Projectiekamer. Voor de rest, afgezien van het andere ontwerp van de lobby’s om aanpassing aan de verschillende niveaus van de spelers mogelijk te maken, blijven we bij de klassieke stijl. Het valt nog te bezien of de game eindelijk de aandacht zal vestigen op de kwaliteit van de hoogtepunten, met name in eSports-competities, voor de toeschouwermodus, die de afgelopen jaren erg ontbrak.

We hebben het gehad over het aanpassen van de spelopties, maar uiteraard blijft het uiterlijk van de speler in het spel essentieel met de terugkeer van de Boutique en de Podium Pass waarmee spelers, met behulp van de vele uren die ze besteden aan de aangeboden uitdagingen en/of het kopen van bundels bitcoins, om iets te betalen dat hun creativiteit de vrije loop geeft, uiteraard onder de modellen die door het spel worden aangeboden. Eindelijk, op de plank, een welkome maar breed gedocumenteerde nieuwigheid gedurende enkele weken: de schade aan veel delen van de auto voegt duidelijk realisme toe aan het geheel.

READ  sociale netwerken. Op 20-jarige leeftijd kreeg ze een hartaanval nadat ze TikTok . had uitgedaagd
Schermafbeelding F1 2021

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Schermafbeelding F1 2021

Schermafbeelding F1 2021

Foto: Codemasters

Kortom, F1 2021 blijft een benchmark in zijn vakgebied, namelijk het presenteren van een Formule 1-game aan een zo breed mogelijk publiek. Naast grafisch zoals in sensaties en modi voor één speler, is het spel trouw aan de lijn die voor vijf is getrokken en profiteert het alleen van wat werkt door een vleugje moderniteit toe te voegen. We laten Braking Point over aan de discretie van ieder van ons, waarbij elke ademhaling bepaalt dat deze uren aan gameplay niet onvergetelijk voor ons zijn geweest.

We verwelkomen ook inspanningen om de spelopties verder te personaliseren, zodat iedereen zijn spelervaring kan aanpassen, zowel solo als online. De licentie zou nog steeds beschikbaar moeten zijn en alles wordt gedaan zodat de meeste beginnende of casual spelers hun geluk zullen vinden, zonder dat dit ten koste gaat van meer ervaren of hardcore spelers.

Aan de andere kant, zelfs als het spel goed gemaakt is, is het nog steeds geen goed idee om het los te laten door het af te snijden van een deel van de inhoud die je legitiem mag verwachten. We denken nog steeds dat voor een licentie die één titel per jaar uitbrengt, het feit dat niet alle 23 geplande tracks in de oorspronkelijke kalender worden aangeboden, evenals bijgewerkte versies van enkele van de andere 20, meteen teleurstellend is. Het wordt nog erger als klassieke auto’s daar bovenop verdwijnen.

F1 2021 is beschikbaar op PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc op 16 juli, drie dagen voor de pre-orders van de Deluxe Edition.