Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Feria de Nîmes: De storm verdronk de stieren van Margie en dwong de organisatoren het stierengevecht te annuleren

Feria de Nîmes: De storm verdronk de stieren van Margie en dwong de organisatoren het stierengevecht te annuleren

eenvoudig
Maandagmiddag brak er een hevig onweer uit in Nîmes, waardoor Pinksteren voortijdig ten einde kwam. De toeschouwers bij de arena’s werden lang verwacht door Margé, de fokkerij van Aude. Zij werden op de hoogte gebracht van de afgelasting na lange “verhitte” discussies tussen de verschillende partijen en de gemeente.

Bij het verlaten van de arena’s aan het begin van de middag, na het stierengevecht te paard terwijl Guillermo Hermoso de Menda en Lia Vicens de Porte des Consuls openden (drie oren voor Nîmoise, vijf en staarten voor Navarrese plus twee trofeeën!), verwachtte de menigte veel van de slotrace.

Op het programma stonden de Toros Fleury Daoud en de Margiers tegenover jongeren uit Nîmes, Adriano en El Rafi en de Mexicaan Arturo Saldívar. Halverwege de middag verandert een vreselijke storm Antonin opnieuw in een zwembad! De regen kalmeerde een beetje, maar het regende nog steeds hevig op paseillo-tijd. Toeschouwers werden toegelaten, maar er vond een topontmoeting plaats op het circuit met Simon Casas voor circuitmeester, Frédéric Pasteur voor commune, racebaas Daniel Jean Valade, de marrons en quadrilla’s. Om zes uur viel het besluit, het stierengevecht werd afgeschaft. Het publiek fluit natuurlijk, maar een redelijk redelijke beslissing.

Gesprek in de regen
DDM – Patrick Lewis

“De baan is echt glad en het zal er niet beter op worden met de release van de eerste Toro”, legt El Rafi’s Landais Mathieu Guillon banderillero uit.

Margés gaat naar Madrid

In zijn hoek zat Saldivar, roerloos, stil, proberend te verteren. Hij wilde absoluut Margé uit elkaar scheuren. Hij had een date met de mooie Castano nr. 60 geboren in maart 2018. Toen hij de lichtengroep verliet, reden “Aigoas” en zijn broers richting Campo de Montiel. De storm heeft de beloften van de Occitaanse veredelaar aan diggelen geslagen, die net heeft aangekondigd dat hij deze zomer een partij naar Madrid zal brengen. Met misschien een van de “overlevers” van de reis naar Nîmes. Met Luque, Castella, Morante, Talavante en twee lokale romans, “Solalito” en “Lalo de Maria” winnaar van 62H Cape d’Or, Pinksteren 2023 laat ondanks dit laatste fiasco enkele goede herinneringen achter

READ  Een Parijse feministische boekhandel gered van faillissement "dankzij" de controverse op sociale netwerken