Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean Dujardin zonder zijn vrouw Kylie Minogue met Tom Holland: een stortvloed aan sterren tijdens de Grand Prix van Monaco!

Jean Dujardin zonder zijn vrouw Kylie Minogue met Tom Holland: een stortvloed aan sterren tijdens de Grand Prix van Monaco!

vervolg na aankondiging

Zoals elk jaar is Frankrijk een geliefd trefpunt voor sterren van over de hele wereld en dat hebben we de afgelopen weken weer mogen aanschouwen. Het filmfestival van Cannes, dat net is afgelopen, was een gelegenheid om de beroemdste acteurs ter wereld, van Harrison Ford tot Tom Hanks, door Leonardo DiCaprio te zien passeren. Toen het grote bioscoopblok eenmaal voorbij was, hoefden beroemdheden niet veel kilometers meer te reizen, aangezien een groot deel van hen aan de Côte d’Azur bleef, op weg naar Monaco en de beroemde Formule 1 Grand Prix.

Dit jaar was de show op de rots, met een race die al zijn beloften nakwam en na een hete kwalificatiesessie was de show daar. Zonder verrassing was het het wonderkind Max Verstappen die won door de concurrentie van start tot finish te domineren, maar de komst van de regen sneed de kaarten een beetje af en de Franse piloten kwamen er heel goed uit, vooral Esteban Ocon. De 26-jarige coureur eindigde als derde en kreeg naast zijn indrukwekkende optreden ook de kans om een ​​paar minuten met Tom Holland te kletsen. De Britse vertegenwoordiger was in Monaco, net als Orlando Bloom en Kylie Minogue.

Een echte ontmoeting van de sterren in het zuiden van Frankrijk, waar de laatste twee Neymar, de speler van Paris Saint-Germain, en een acteur konden ontmoeten Rare dingenDavid Harbor en voormalig tennisser Maria Sharapova. Jean Dujardin, een grote fan van de sport, was er ook en we konden hem zien rondlopen, een en al glimlach, maar zonder zijn vrouw, Nathalie Pechalat (alle foto’s). Deze is te vinden in de diavoorstelling).

READ  Le Grand Quiz - "Echt ondraaglijk", "Snijd zijn microfoon af", "Hij heeft zo weinig talent dat hij zich genoodzaakt voelt er ophef over te maken": de houding van Sébastien Thauen maakt internetgebruikers boos

Judolegende en voetbalsterren

Op de sportafdeling zijn er nog steeds veel goede mensen sinds judolegende Teddy Reiner de reis maakte om deze legendarische motorsportrace bij te wonen. Thibaut Courtois, de doelman van Real Madrid, werd vergezeld door zijn bloedmooie vriendin en we konden ook het stel zien bestaande uit Dimitri Rassam en Charlotte Casiraghi.

Marco Verratti en zijn vrouw Jessica Eddy vervolledigen deze line-up van sterren, wederom goed voorzien voor dit jaar in Monaco!

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging