Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘The wind put me down’: deze legendarische artiest werd uitgenodigd op Florent Pagny en Vanessa Paradis en werd als ‘brutaal’ beschouwd

‘The wind put me down’: deze legendarische artiest werd uitgenodigd op Florent Pagny en Vanessa Paradis en werd als ‘brutaal’ beschouwd

vervolg na aankondiging

Voordat hij een solide en verenigde clan vormde met zijn vrouw, Azucena, en twee kinderen, Inca en Aile, had Florent Bagni in het verleden affaires met andere vrouwen, waaronder Vanessa Paradis. Toen hij 27 was en zij 16, beleefden ze drie jaar liefde, een verhaal dat zich een tijdlang beperkte tot een duplex in het hart van Parijs. In dit atelier van subkunstenaars, in het 14e arrondissement van Parijs, verblijven ze een jaar, een heel goed jaar voor beiden. Inderdaad, het jaar 1990 markeert het eerste album van Florent Pagny, wanneer de moeder van Lily-Rose en Jack Depp haar tweede album maakt met Serge Gainsbourg. De legendarische artiest brengt een avond met hen door met dineren, en deze herinnering interpreteert hem als Caruso Dat zullen we niet snel vergeten.

Ik ben onder de indruk om haar in mijn huis te hebbenmeldt de zanger in zijn autobiografie Bagni van Florentgepubliceerd op 5 april 2023 door Fayard Editions. Getoond met een fles champagne en de beroemde sleep van Serge Gainsbourg“Maar niet alles gaat zoals gepland.”Ik reik naar hem uit, maar hij loopt gewoon langs me heen zonder zelfs maar hallo te zeggenFlorent Bagni herinnerde zich. Kortom, Ginsburg geeft me wind. Het is grappig omdat ik natuurlijk eerst denk: “Wat is hij onbeleefd, hij komt Vanessa opzoeken en de rest interesseert hem gewoon niet.” In feite is hier een ander kenmerk van een zeer schuwe soort. ”

Ik heb mijn kont verstopt

Als Florent Pagne toen een bewonderaar was, was Serge Gainsbourg dat volgens hem net zo goed. “En aangezien we elkaar nog nooit hebben ontmoet, wacht hij op Vanessa om zich voor te stellen… ouderwets!schrijft de oud-coach van het geluid Hij lijdt nu aan kanker. Uiteindelijk neemt de avond een heel andere wending. “Toen konden we het heel goed met elkaar vinden, en hij noemde me een kleine cinicheux. Gainsbourg, als ik van je hou, voelde ik. Ik zong voor hem, in een nummer van de Sacrée Soirée dat aan hem was opgedragen, zijn reggaezong Auxarmes et cetera. ‘Hij heeft me in de maling genomen’, zei hij tijdens het filmen, ‘hij is een perfectionist… hij heeft melodie gevonden in mijn toespraak, het is geweldig…’ ah, het is een moment dat ik loslaat, dit momentBagni concludeert, sprekend over deze verbazingwekkende ontmoeting.

READ  Star Academy: Bonnie Tyler 'In het Westen'? Zijn duet met Lénie verliep niet zoals gepland...

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging