Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FC Nantes-Mercato: Werd Keita aangemoedigd om Joker te rekruteren?

FC Nantes-Mercato: Werd Keita aangemoedigd om Joker te rekruteren?

Lanceer doel! voetbalclub FC Nantes, OL – Doelinformatie! : Newcastle blijft in Lyon en nodigt zichzelf ook uit in Nantes

Antoine Compoire hoopt nog steeds idealiter vier rekruten te krijgen deze zomer en zijn zaak niet te winnen: alleen Ignatius Ganago, 23, is sindsdien gearriveerd als versterking van RC Lens, in een transfer die hem tot 2026 met FC Nantes verbindt.

In de eindbalans heeft Nantes 8 minder: Kolo Mwani, Coulibaly, Guibiles, Bockari, Cyprien, A Sila, Pereira de Sa en Agustin voor nog vier spelers (M Sissoko, Gisand, Mohamed en Ganago) of zelfs vijf met Kader Bamba terug van lening. Kwantitatief is Komboaré niet meer uitgerust ten opzichte van vorig seizoen, terwijl de European League het programma flink zal intensiveren.

“Er is nog steeds een mogelijkheid van een mogelijke Joker”, suggereert L’Équipe. “Joker? En we hebben het, nee. Dan, als Kombouaré bang is op een conferentie zoals vorige week, waarom niet?”, breidde Emmanuel Merceron uit op Twitter voordat hij Waldemar Kita doorverwees naar een artikel van RMC Sport over de toestand van de Joker…

samenvatten

Als de transferwindow in Frankrijk donderdag om 23.00 uur sluit, zou Nantes vandaag op de Joker kunnen wedden. In plaats van het idee te benaderen, is de voorzitter van FC Nantes, Waldemar Kia, meer dan eens in die richting gewezen.

READ  Mercato - Paris Saint-Germain: Een wachtende ster in Parijs maakt dit bekend