Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fantasian: binnenkort een miljoen downloads op Apple Arcade – Nieuws

Fantasian: binnenkort een miljoen downloads op Apple Arcade – Nieuws

We kunnen deze kleine statistiek niet negeren, want het is uiterst zeldzaam dat we een nummer in onze mond krijgen over Apple Arcade. Hoewel Apple een robuuste catalogus van games heeft gemaakt die volledig vrij is van advertenties en microtransacties, is het succes ervan nog steeds moeilijk te meten. In de afgelopen lente gepubliceerde resultaten beweert de Cupertino-groep nog steeds dat het aantal abonnees op zijn verschillende betaalde diensten nog meer is toegenomen (meer dan 660 miljoen), maar heeft ze nooit gecommuniceerd over het aantal Apple Arcade-gebruikers in het bijzonder.

Nieuwste RPG getest door regisseur/producent/scenarioschrijver Final FantasyEn de blauwe draakEn verloren odyssee waar laatste verhaalEn fantasie Het werd in twee delen opgeroepen, het eerste op 2 april en het tweede op 13 augustus. Ontwikkeld met studio Arzest en componist Nobuo Uematsu, is de game positief ontvangen ondanks het zeer klassieke scenario en de karakters en de soms verwarrende moeilijkheidsgraad. Wat betreft meer lokale recensies, merken we ook op dat de game niet in het Frans is vertaald.

Het abonnement van Apple Arcade, gelanceerd in maart 2019, werd afgelopen voorjaar gereorganiseerd door games in drie categorieën te sorteren: Apple Arcade Originals, Timeless Classics en Legends of the App Store. Het abonnement, dat ter herinnering € 4,99 per maand kost, bevat nu meer dan 200 games, waaronder originele titels van Square Enix, Capcom, Konami, 2K Games, WB Games, PlatinumGames en Clap Hanz. Opmerkelijke recente releases zijn onder meer: NBA 2K21 Arcade-editieEn Star Trek: Legends of Castlevania: Grimoire of Souls.

  • Om ook te lezen | PlayStation heeft zijn mobiele directeur gevonden, Mr. Apple Arcade
READ  Deze krachtige smartphone belooft een week autonomie dankzij de XXL-batterij