Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Japanse winkel had een geniaal idee om de speculanten te verslaan

Het werd gelanceerd in november en met de verspreiding van de Covid-19-epidemie, PS5 ondervindt leveringsvertragingen. Hoewel de vraag groot is en de productie het moeilijk heeft om hieraan te voldoen, hebben sommigen een manier gevonden om een ​​goede winst te maken door middel van speculatie, d.w.z. door aandelen van Sony’s nieuwste console te kopen en deze voor meer te verkopen om de situatie te verzilveren. Om dit fenomeen te bestrijden, Een Japanse winkel kwam met een geweldig idee en het minste wat we kunnen zeggen is dat het heel simpel en cool is !

Eenvoudige en effectieve oplossing voor jachtmakelaars

In feite, scalperen is een echt probleem, Zeker als je het over de PS5 hebt. Het principe is eenvoudig: Verdien geld door een zeldzaam product door te verkopen om winst te maken. Specialisten in deze praktijk aarzelen niet om software of bots in te zetten om het proces te automatiseren.

Het is dus duidelijk dat, gezien de situatie, Een Japanse winkel had een geweldig idee om het probleem aan te pakken en had alleen een simpele pen nodig. dat het Twitter-gebruiker heeft een foto gedeeld Genomen van een Japanse detailhandelaar die aangeeft dat het tijd is om de console in hun winkel te kopen, De laatste schrijft gewoon de naam van de potentiële koper op de kartonnen verpakking van de PS5.

Speculanten willen anoniem blijven

Zoals vermeld in de tweet bij de foto, De namen op de kartonnen doos zijn geschreven met een balpen en een viltstift. Reden ? Als de inkt van het vilt kan worden gewist, Balpen zal het pakket etsen!. En het idee is geweldig! Want als de koper zijn bankpas tevoorschijn haalt om de PS5 voor zichzelf of een kennis te halen, is het opschrift op de doos geen probleem. Aan de andere kant, voor speculanten, zal doorverkoop erg ingewikkeld zijn! Het is moeilijk voor te stellenDe speculant wil dat zijn naam verschijnt op de verpakking geschreven van de console die hij gaat verkopen met als enig doel zijn zakken te vullen.

READ  Kunstmatige intelligentie maakt GTA V realistischer maar minder mooi

Naast dit geweldige idee om scalperen te bestrijden, Winkelpersoneel opent zichzelf en haalt de kartonnen doos eruit geen dubbel gevoel. Het gaat er ook om de doorverkoop tijdens een transactie op de rommelmarkt moeilijker te maken.