Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ter gelegenheid van de lancering van Alexa on the Revolution biedt Free een exclusieve promotie voor Freebox-abonnees

Ter gelegenheid van de lancering van Alexa on the Revolution biedt Free een exclusieve promotie voor Freebox-abonnees

Verwelkom Alexa bij jou thuis met een geweldige promo van Free

We hebben het jullie vanavond aangekondigd De Freebox-revolutie is nu bestuurbaar met Alexa. Het werkt met je smartphone, de Alexa-app, alle Echo-apparaten, Fire TV, Samsung- en LG-tv’s (afhankelijk van het model), evenals Sonos- en Sony-luidsprekers.

En om volledig te profiteren van deze nieuwe audiofuncties, kondigt Free aan dat Freebox-abonnees die de vaardigheid hebben geactiveerd, tot 6 november 2021 kunnen profiteren van een exclusieve aanbieding wanneer ze een Amazon Echo Dot 4th-luidspreker kopen. generatie: € 29,99 in plaats van € 59,99 1.

Om hiervan te profiteren, is het eenvoudig:

1. Download de Alexa-app en activeer het bestand Vaardigheid van Freebox-speler Vanaf een smartphone (de abonnee zal moeten wachten tot zijn Amazon Echo Dot-luidspreker de configuratie ontvangt).
2. De promotie wordt automatisch toegepast op het Amazon-account van de abonnee binnen één dag na activering van de vaardigheid. Amazon stuurt hem een ​​e-mail om hem dit te laten weten.
3. Ga naar amazon.fr om te kopenecho punt De vierde generatie. De aanbieding wordt automatisch en visueel toegepast in het winkelmandje tot en met 6 november.

READ  FIFA 22 wordt op 1 oktober uitgebracht, met voorkeur voor Stadia op pc - tellerrapport