Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een wereldwijd videogamefenomeen dat binnenkort zal worden aangepast voor bioscoop? bioscoop nieuws

Fortnite, een zeer populaire videogame, vooral onder jongeren, wordt binnenkort aangepast voor het grote scherm!

Epische spellen

De videogame Fortnite Battle Royale is een echt sociaal fenomeen geworden en heeft de planeet in recordtijd veroverd, waardoor de maker ervan: Epic Games miljoenen dollars heeft verdiend.

Nadat de game was uitgesloten van iOS-platforms vanwege de aanwezigheid van een bestand juridische strijd Met Apple heeft de studio dringend behoefte om de verliezen goed te maken. Daarom lanceerde Epic Games een entertainmentsectie met als doel nieuwe projecten te creëren.

volgens EurogamerFortnite aanpassen tot een live speelfilm zal het eerste idee zijn dat door deze entertainmentbranche wordt gelanceerd. Om dit bedrijf te starten, heeft het bedrijf niet beknibbeld op de middelen. Het heeft voormalige Lucasfilm-medewerkers aangeworven, waaronder Jason McGatlin, de voormalige vice-president van de productie van het bedrijf. Ze benoemde ook Lynn Bartsch, de voormalige directeur commerciële zaken. Merk op dat Chris Furia, Vice President of Finance bij Epic Games, ook van Lucasfilm komt.

Epische spellen

Marvel Universum in Fortnite

Met het enorme tekort dat gepaard gaat met de afwezigheid van Fortnite op iOS en de juridische strijd tegen Apple, heeft Epic Games een serieuze klap voor de portemonnee gekregen. Dus de studio heeft er belang bij om te diversifiëren als het niet op de vloer wil eindigen.

Hoe dan ook, met het recente succes van Netflix’s Squid Game, dat het Battle Royale-genre verkent, lijkt het idee voor een Fortnite-film erg toepasselijk. Als je de rijkdom en populariteit van het spel kent, kun je er zeker van zijn dat een speelfilm goed zal worden ontvangen door amateurs.

Daarnaast hebben grote filmfranchises zoals Marvel, DC, Alien of Die Hard zichzelf al uitgenodigd voor Fortnite. Dus het is volkomen logisch om te zien dat de game het tegenovergestelde pad naar het grote scherm neemt. Tot nu toe zijn er geen verdere details van de plot of de regisseur gefilterd. Fans van videogames zullen moeten wachten om meer te weten te komen.

In de tussentijd zal binnenkort een andere mod van een legendarische videogame (opnieuw) te zien zijn op het grote scherm: Resident Evil! De film werd uitgebracht op 24 november.

READ  De James Webb-telescoop onthult een verbluffend beeld van de Kartwell Wheel Galaxy