Falcao et le Rayo Vallecano doden Barcelona / La Liga / J11 ​​​​ / Rayo Vallecano-FC Barcelona (1-0) / SOFOOT.com

Rayo Vallecano 1-0 Barcelona

Maar: Falcao (30NS) voor Franjirrojos

Soleil straal.

Wedstrijden volgen en lijken op Ronald Koeman. Staand in zijn technische ruimte kan de coach Barcelona niet uit de cyclus van negativiteit halen. Het is volledig geblokkeerd vanwege de druk die het uitoefent FrangyrogosZijn team lijdt. in de 20NS Minuten, Radamel Falcao probeerde een back-to-goal reeks die een hoekschop spint. Een vrije waarschuwing gevolgd door een strafschop na tien minuten. Op het middenveld kreeg Oscar Trigo de bal terug bij de benen van Sergio Busquets voordat hij uitgleed naar Falcao. Binnenhaak om een ​​piqué te verwijderen en een linkertrap om de bal met behulp van de schacht naar de kooien te brengen (1-0, 30NS).

doelpunt was genoeg voorTijger En zijn brigade zegeviert. Barcelona kreeg echter enkele serieuze kansen. Sergiño Dest slaagt er niet in een prachtige voorzet van Memphis Depay (36 .) om te draaienNS), voordat de Nederlander een verdiende penalty miste (72.).NS). Speciale vermelding voor doelman Stole Dimitrievski, die niet aarzelde om dat te doen Afval Memphis is dichtbij genoeg om de sociale afstand niet te respecteren terwijl hij zijn bal opdoet. In zijn eerste termijn kruiste Sergio Agüero ook met de Grote Macedoniër (16NS, 60NS, 82NS). Vijfde wedstrijd op rij zonder overwinning weg van huis naar Barcelona die negende eindigde: de kat keek er naar uit.

Rayo Vallecano (4-2-3-1): Dimitrievski – Balliu, Saveljićh, Catena, F. García – Valentín (M. Suárez, 90NS+2), Comesaña (U Lopez, 63NS) – Balazone, Trego (Ntica, 76NS), A. García – Falcao (Sis, 76NS). Fitnesstrainer: Andoni Iraola.

READ  Paris Saint-Germain: Voor Kylian Mbappé is het voorbij

Barcelona (4-2-3-1): Ter Stegen – Roberto (IJzer, 61NS), Pique, E. Garcia, Alba-Gonzalez (L. De Jong, 84NS), Busquets – Dest, Coutinho (Jaffe, 74NS), Memphis-Aguero. Fitnesstrainer: Ronald Koeman.