Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ex-speler van Barcelona dealt met Neymar

Ex-speler van Barcelona dealt met Neymar

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Einde applaus voor Neymar bij Paris Saint-Germain! De Braziliaanse spits haastte zich deze zomer naar de vier hoeken van Europa en koos uiteindelijk voor Saoedi-Arabië en Al Hilal. Voor iets meer dan 90 miljoen euro leverde de Saoedische club opnieuw een grote hit in de zomerse transferperiode door een flinke boost te geven aan het personeelsbestand. Anderzijds kwam de carrièrekeuze van de 31-jarige speler ter sprake.

vroeg hier al eerder naar DazenJonathan Soriano uitte zijn bedenkingen bij de beslissing van Neymar. De 37-jarige oud-voetballer, die in 2019 door Espanyol Barcelona maar ook Al Hilal passeerde, vindt dat de Braziliaan nog steeds het ontwikkelingsniveau heeft bij een Europese topclub, maar hij werd uiteindelijk gelokt door het hoge salaris dat hem daar te wachten staat . “Neymar heeft genoeg kwaliteit om een ​​team te leiden dat de Champions League wil winnen en ik zie dat hij de handdoek in de ring heeft gegooid. Nu er geen Cristiano of Messi is en hij het wereldvoetbal kan leiden nu Mbappé, Haaland en nieuwe spelers weg zijn, besloot hij meer geld verdienen”De Spanjaard zei de opmerkingen die ze had gemaakt sport-.

kroeg. de
updaten

READ  Belgisch Kampioenschap Cyclocross