Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eurosoping: Boris Johnson in rep en roer, heropening van terrassen in Nederland en Russische interventie in Bulgarije

Gepubliceerd

Videolengte: 2 minuten.

Frankrijk Informatie
Artikel geschreven door

Elke avond The 23 uur Van franceinfo Biedt een rondleiding door Europees nieuws in films. Aanstaande woensdag 28 april, tijdens de show, de heropening van terrassen in Nederland en Boris Johnson werd verstikt met onthullingen over werk in zijn appartement.

In Groot-Brittannië wordt Boris Johnson het doelwit van een onderzoek. De premier Hij schrok van de onthullingen over de renovatie van zijn appartement. Sommige werken zijn gefinancierd door donoren en op initiatief van de oppositie is een onderzoek geopend. De Verkiezingscommissie heeft goede redenen om aan te nemen dat er misdaden zijn gepleegd. Het is ongelooflijk serieus‘Zei Khair Stormer, Leider van de Britse oppositie. De premier Weigerde de kosten te betalen.

Bulgarije veroordeelt de Russische interventie op zijn grondgebied, waar tussen 2011 en 2015 vier munitiedepots werden vernietigd. Hun eigenaar, een wapenhandelaar Slachtoffer Van beproefd gif. Bulgarije gaf Rusland vandaag de schuld. BIJ Moskou (Rusland), De Minister Buitenlandse Zaken Nee.. Van zijn kant waait de wind van vrijheid over Nederland. Zes maanden lang konden de Nederlanders niet op het terras zitten. Ondanks meer vervuilende statistieken is Nederland weer normaal.

READ  In Nederland veroordeelt justitie een 'superdonor' die zijn sperma niet meer kan doneren