Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ethereum Spot ETF’s goedgekeurd!  De SEC capituleert voor de tweede keer over cryptocurrencies

Ethereum Spot ETF’s goedgekeurd! De SEC capituleert voor de tweede keer over cryptocurrencies

2j Lange lijst met cryptocurrency ETF’s? Deze keer is het zover: 23 mei 2024 Spot Ethereum ETF Het was eindelijk zover Gevalideerd vanaf hier Beveiligingen en Uitwisselingen Commissie (droog). Na iets meer dan 4 maanden Ontdek Bitcoin ETFdus dit zijn de etherversies van het netwerk dat hij mede heeft opgericht Vitalik Buterine Wat nu zal zijn Genoteerd op beurzen traditioneel. De rijke Institutionele beleggers Hij zal een leuke tijd kunnen hebben en uiteindelijk enorme bekendheid krijgen met de altcoin-prins.

Gary Gensler moest toegeven aan de wens van beleggers voor Ethereum ETF’s

Tot een paar weken geleden hoopten toezichthouders van de SEC nog steeds nee te kunnen zeggen. Spot Ethereum ETF. In feite is het hoofd van deze organisatie een fervent tegenstander van encryptie Gary Gensler wil ethers classificeren als… Garanties (Boekhoudkundige verzekering).

Maar met ETF-orders van klassieke geldgiganten als… Zwarte steen En toewijding (maar niet beperkt tot de twee grootste), het risico van voltooiing Rechtszaken – als in Grijswaardenproblemen voor zijn GBTC-fonds De kwestie moet de Amerikaanse organisatoren tot bezinning hebben gebracht.

Dus op 22 mei 2024 in totaal 8 Het was een op de beurs verhandeld fonds voor Ethereum toestemming door Hoge Raad voor Onderwijs. In het bijzonder die Van Eyck En Ark/21 aandelenwaarvan de validatiebeslissingen binnen die twee dagen moesten worden genomen, maar waar de ETF om had verzocht plek ETH van onze giganten BlackRock en Fidelity heeft het Ook zij werd aangenomen In deze “batch” (terwijl de definitieve beslissing had kunnen wachten tot volgend jaar augustus).

Omdat we voor spot Bitcoin ETF’s recht hadden op “ Collectieve toestemming »Om deze of gene acteur niet te bevoordelen. Verder is het Wat betreft fondsen op Bitcoin met GBTCbestaat er nu een risico op het zien van een Ether bloedt Kom uit de doos Ethereum grijswaardendoos (et) voor grijswaardeninvesteringen, sindsdien transformatie De laatste was bij de ETF Ook acceptabel.

READ  Rowenta X-Plorer Series 95 RR7987WH review: de baanbrekende robotstofzuiger