Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Esport: twee grote sponsors wijken af ​​van de Overwatch League

Activision Blizzard midden in de storm. Deux semaines après la plainte déposée par le Département du logement et de l’emploi équitable (DEFH) de l’État de California et accusant l’éditeur d’entretenir une culture d’entreprise “toxique”, deux op afstand sponsors prieurs With’Observatie League (Uil). Coca-Cola en de verzekeraarsgroep State Farm hebben zich teruggetrokken uit het grote sportcircuit van de uitgeverij. Merk op dat agrofoodgigant Kellogg’s ook zijn samenwerking met de profcompetitie heeft beëindigd.

T-Mobile is ook aan het terugtrekken

State Farm, een partner sinds 2019, heeft gevraagd dat geen van zijn advertenties dit weekend tijdens games wordt weergegeven. Coca-Cola zei gewoon: Doe een stap terug om toekomstige plannen en programma’s te bekijken met Blizzard. Sinds dinsdag lijkt de derde sponsor, T-Mobile, te zijn verdwenen uit de communicatie over OWL en Call of Duty League, wat twijfels laat over de mogelijkheid van intrekking.

Californië is gebaseerd op een twee jaar durend onderzoek dat gevallen van seksuele intimidatie aan het licht bracht, waaronder seksuele opmerkingen, intimidatie en aanraking. Eerder deze week schreef Aline Brack, maker van de epic Plicht Hij verliet het Blizzard-voorzitterschap na vijftien jaar bij het bedrijf. Hij werd vervangen door twee co-regisseurs, Jane O’Neill en Mike Ybarra.

READ  Komen uw reizen begin juli in gevaar?