Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bitcoin op weg naar $ 100.000 voor Bloomberg!

Opkomende markten Bitcoin Ether heeft zijn steunbasis in juni en juli versterkt, zo blijkt uit een Bloomberg Crypto Outlook-marktrapport dat op woensdag 4 augustus is uitgebracht. Specifiek met betrekking tot Bitcoin merkt het rapport op dat het een basis heeft opgebouwd van meer dan $ 30.000, wat vergelijkbaar is met het niveau van $ 4.000 dat het begin 2019 bereikte.

Er zijn overeenkomsten in prestaties opgemerkt die Bitcoin op het pad van $ 100.000 hebben gezetzei Mike McGlone, hoofdstrateeg bij Bloomberg Intelligence.

Het rapport vermeldt ook: De huidige macro-economische omgeving is gunstig voor zowel bitcoin als goud. “De terugkeer van deflatoire krachten, aangegeven door lagere rentes op Amerikaanse staatsobligaties en hogere grondstoffen, ondersteunen goud en bitcoin. De analoge waardeopslag en de digitale waardeopslag groeien samenAnalisten merken op.

Volgens een Bloomberg-analyse is de bitcoin-prijscurve gedaald tot onder het voortschrijdend gemiddelde van 20 weken in het langste traject sinds 2018-19, wat een bullish teken zou zijn. “Het aanbod neemt af met toenemende vraag en adoptie in de meeste landen die open discours en vrijhandelskapitalisme verwelkomenstudie zegt.

In de onderstaande grafiek belicht Bloomberg de overeenkomsten tussen de huidige BTC-prijssituatie (de staven) onder het 140-daags voortschrijdend gemiddelde (de goudlijn), die zich ook eind 2018 voordeed. Op dat moment, drie jaar geleden, was er Bullish stijging in de volgende maanden.

Bitcoin staat op het punt $ 40.000 om te zetten in ondersteuning. Dit jaar is het beste jaar voor Bitcoin om de volgende stap te zetten in de prijsontdekkingsfase en de bullmarkt om zichzelf te vernieuwen.‘, aldus het rapport.

READ  Carrefour, Leclerc, Lidl, Intermarche: Wat is de favoriete supermarkt van Frankrijk? ONTDEK DE REGIO RANGSCHIKKING PER REGIO

Bitcoin als hedge tegen inflatie

In een voorspelling voor de tweede helft van het jaar benadrukte Bloomberg aan investeerders de drie activa die het als dominant beschouwt: bitcoin, goud en lange termijn Treasuries.

Het feit dat metaalprijzen en staatsobligaties al tientallen jaren stijgen en recentelijk dalen, verhoogt hun relatieve waarde, maar goud ziet er steeds naakter uit als het niet wordt gecombineerd met Bitcoin. Cryptocurrencies vertegenwoordigen snelle technologische ontwikkelingen die druk uitoefenen op de inflatie en het expansieve monetaire beleid dat de aandelenmarkt aandrijft. Bloomberg

De studie merkt op dat Ethereum een ​​hoger rendement blijft genereren dan Bitcoin. Bloomberg Cryptocurrency Index, en Galaxy Crypto-indicatorHet steeg in juli met 8% en zal in 2021 met 105% stijgen. Deze index bestaat uit 40% Bitcoin, 40% Ether en 20% andere cryptocurrencies.

Van zijn kant is Bitcoin 20% gestegen in juli en 32% sinds het begin van het jaar. de’Ethereum Het daalde in juli met 11%, maar domineert grotendeels in termen van de jaarlijkse stijging met 237%, merkt Bloomberg op.

Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, wordt Bitcoin verhandeld op $ 43.422. Etherum passeerde op zaterdag 7 augustus voor het eerst sinds mei de $3.000. Het wordt momenteel verhandeld op $ 3.099.