Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ernstige verkoudheid in de familie…”: Nabila en Thomas veroorzaken ruzie tussen hun moeders

in werkelijkheid document Edel zonder filter Streaming op Amazon Prime Video sinds 26 november, edele En Thomas Vergara is boeiend als nooit tevoren. Tijdens zeven afleveringen stemde het paar er met name mee in om de scènes van hun bruiloft te onthullen, die op 6 juli in het Château de Chantilly werd georganiseerd. Op het programma: kleding passen, een bezoek aan de bijzondere plek, zorgvuldig uitgekozen uitnodigingen en natuurlijk … Proef het eten! Een laatste punt dat Nabila en Thomas met hun moeders meemaakten, Marie Luce en Sylvia. In feite, zoals de foto’s van aflevering 7 bewijzen, waren ze volledig betrokken bij de voorbereidingen voor deze uitbundige bruiloft, waardoor een zekere medeplichtigheid werd onthuld na jaren van vervreemding.

Marie Luce en Sylvia ontmoetten elkaar in 2013, bijna negen jaar geleden, en zagen hun kinderen een heilig pad kruisen…”Ze liet ons dingen zien… Fantastisch!‘, liet Nabila’s moeder vallen. En nu haar vriendin, Sylvia, om te bieden:Ja, groen en onvolwassen !

Geconfronteerd met de camera legde Thomas Vergara uit: “Mijn moeder en Marie Luce kunnen het nu redelijk goed met elkaar vinden, vijf of zes jaar geleden was dat niet zo. Toen er ons kleine verhaal was, was het waar dat het ingewikkeld was“. De vader van Milan (twee jaar) doelde op de beruchte messenkoffer, die hun leven totaal veranderde.”Onze ouders praten niet meer met elkaar, er was kippenvel in de familie‘” Hij verklaarde dat hij nog steeds werd beïnvloed door die herinneringen.

Zijn moeder, Sylvia, stemde er ook mee in om over dit gevoelige onderwerp te praten. “Ik was zo boos op Nabilabekende. Zij voegt toe:Drie jaar lang zagen we elkaar nauwelijks, we kruisten elkaars pad, maar spraken nooit met elkaar. En toen, toen het proces was, belde ze me en toen zagen we elkaar twee uur, we maakten onze tas leeg en het is waar, ik zag dat Nabila haar best deed, en de gevangenis liet hem teruggaan naar het echte leven. “Tegenwoordig vormen ze allemaal een verenigd en verenigd gezin.”Voor mij is ze nu helemaal mijn schoondochter. Tussen mij en Nabila is er veel medeplichtigheid. We begonnen met de moeilijkstebesloot Silvia.

READ  Vergeet de woorden niet: Maestro Caroline vertrouwt het gedrag van Nagui in de groep