Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geef niet op TF1: wat is de waarde van een tv-film met Michael Yeon en een geweldige Manon? bioscoop nieuws

TF1 zendt vanavond “M’abandonne pas” uit met in de hoofdrol Michael Yoon en Manon Azim. Het volgt Achilles, een jonge tiener die zich op driejarige leeftijd terugtrok uit de zorg van zijn moeder, die zijn adoptiegezin zal moeten verlaten om bij vreemden te gaan wonen.

waar praat hij over ?

Hoe bouw je jezelf op als je constant ontworteld bent? Achilles, 13, had een bittere ervaring. Na tien jaar geluk moet een jonge jongen zijn pleeggezin verlaten om bij vreemden te gaan wonen, terwijl zijn moeder wanhopig zijn terugkeer eist. Roman, de fokker die hem volgt, zal strijden om Achilles te beschermen en hem een ​​kans te geven om nieuwe en pijnlijke beproevingen te overwinnen.

Maandag 29 november om 21:05 op TF1 en nu al beschikbaar op Salto.

met wie?

Voor Camp Achilles, deze verweesde tiener op zoek naar identiteit en liefde, heeft TF1 Maxime Bergeron opgeroepen, een jonge acteur die volgend jaar zal schitteren in Parallèles, de eerste Franse serie van Disney+, samen met Guillaume Labbé (ik beloof het) en Thomas Schaumel (Clem) .

Voor hem zullen kijkers Michael Yoon kunnen vinden, die hier Roman belichaamt, zijn mentor die klaar staat om alles te doen om hem het leven te geven dat hij verdient. Haar moeder speelde Manon Azeem, een actrice uit het TF1-team die we eerder zagen in Research en Un homme d’honneur.

Vaux-Outut (Dancing with the Stars), Armel Deutsch en Vincent Henein vervolledigen de cast van deze roman, geschreven door Sabrina Comberon en Olivier Gorse, en geregisseerd door Didier Bevel.

READ  Een voorlopige samenvatting van aflevering 997 voor maandag 23 augustus

Een kijkje waard?

Achilles is 13 jaar oud. Het is nu 10 jaar geleden dat de jongen uit de zorg van zijn moeder werd gehaald om bij een liefdevol pleeggezin te worden geplaatst. Maar de gezondheidsproblemen van een man die hij als zijn vader beschouwt, dwingen hen om Achilles weer op orde te brengen, zodat hij zich bij een nieuw gezin kan voegen.

Dit is het moment waarop haar moeder ervoor kiest terug te keren naar de voorkant van het podium en te proberen haar voogdij terug te vorderen. Het volgt dan een ingewikkeld pad voor een tiener die verscheurd zal worden tussen zijn verlangen om terug te keren naar zijn moeder en zijn behoefte om op te groeien in een stabiele omgeving.

En het is door zijn ogen dat kijkers getuige zullen zijn van de moeilijke reis van dit personage, dat de jonge Maxim Bergeron met grote nauwkeurigheid interpreteerde. De verschillende emoties die hij ervaart, benadrukken het trauma van plaatsing in pleeggezinnen waar geen plaats is voor verlaten kinderen.

Als de Achilles-vertaler de hoofdrol zou spelen, zouden bijrollen niet ontbreken. Na Fugueuse bewijst Michael Yeon opnieuw dat hij uitblinkt op dramatische wijze met deze rol tegen de baan, verre van wat hij ons in eerste instantie kon geven.

Een winnende gok voor de zender, aangezien deze erin slaagt deze optimistische en soms ietwat idealistische opvoeder te betrekken, die, net als Achilles, zal ontdekken dat niets eenvoudig is als het om kinderen gaat. Van haar kant speelt Manon Azim de scheve moeder van een jonge jongen.

READ  "Zelfs niet meer respectvol" "Sorry" "gewelddadige" netizens waren geschokt door de opmerkingen van Cyril Hanoun jegens Jean Messiha.

Spijt van de soms simplistische boodschap, blijft M’abandonne pas een krachtige, aangrijpende en essentiële fictie waarvan de belangrijkste aantrekkingskracht ligt in de acteertalenten van Maxime Bergeron en Michael Youn.