Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Penelope Cruz, de ‘strenge’ moeder: geheimen over haar twee kinderen, die ze nauwlettend in de gaten houdt

Moeder van twee kinderen, Leo en Luna (de vruchten van haar liefde voor haar man Javier Bardem), Penelope Cruz Geboeid door hun opleiding van journalisten van Femina-versie. Zowel streng als modern, die voor haar rol in de film Best Female Performance won op het Filmfestival van Venetië parallelle moeders Door Pedro Almodovar Hij zei dat hij er erg op gebrand is ervoor te zorgen dat zijn kinderen worden opgevoed met respect voor gendergelijkheid. Ze legt uit:Toen ik heel jong was, wist ik dat ik kinderen wilde. Opvoeden in onze tijd is een kans, omdat het idee van gelijkheid steeds meer aanwezig is in onze geest. Ik ben zelf zo opgevoed door een feministische moeder. Ze legde een natuurlijke overweging op en eiste gerespecteerd te worden als een man. “

Ik geef niet op

maar dat is niet alles. En een 47-jarige brunette is ook erg terughoudend om nieuwe technologieën te gebruiken die volgens haar kinderen beletten hun verbeeldingskracht en creativiteit te ontwikkelen. “Ik ben ook erg oplettend met schermen‘, geeft de filmster toe Vanille lucht Alvorens toe te voegen:Ze zijn ermee geboren en soms voel ik me als proefkonijnen door een slechte ervaring wat ernstige gevolgen zal hebben voor de ontwikkeling ervan.NS. Dus ik ben erg streng in het gebruik van nieuwe technologieën. “

Ze is van mening dat ze geluk mag hebben dat ze is opgegroeid in een wereld zonder sociale media en mobiele telefoons, en is bang dat nieuwe generaties die overmatig worden blootgesteld aan schermen in de toekomst verwoestende gevolgen zullen hebben voor hun psyche en intellectuele vermogens. “Ik vind het schadelijk dat ouders hun kinderen te vroeg sociale netwerken laten gebruiken en ze een mobiele telefoon geven als ze 10 jaar oud zijn. (…) Natuurlijk vertellen ze me: “Mam, iedereen heeft een telefoon”. Maar het kan me niet schelen. Dit is niet goed voor hun ontwikkeling en ik zal niet terugdeinzen‘, zegt de ex-Tom Cruise, zeker van zijn overtuigingen.

READ  Spider-Man - No Way Home: de nieuwe show is online beschikbaar + jouw mening!